Rodeo – novi singl “No Cigar”

Zagreb, 7. travnja 2021. – Nova snaga domaćeg indie rocka, peteročlani bend Rodeo, predstavlja drugi singl „No Cigar” posvećen svima kojima je u ludilu koje nas okružuje jedino preostalo sanjariti. Drugi singl ostaje na tragu „Imperatora”, ali ovog puta samouvjereni glas isprepliće se sa sanjivom trubom i grooveastim dionicama nenametljivo pohranjujući glavnu temu pjesme u uho slušatelja na nekoliko dana.

„No Cigar” pomalo teatralno osvještava, propitkuje i na kraju dovodi do spoznaje, a sve to kroz glazbeni igrokaz melodije i vokala i metaforičnu video priču u kojoj slobodu dobivaju oni koji su se nekad usudili sanjariti drugačije.

 

“S kraljevskih postolja sad dvorske lude zabavljaju ljude, a one uhvaćene s ukočenim rukama, kada žarka svjetla ispišu ‘applause’, šalje se daleko od društvene zabave – jer zabava je samo za ‘normalne’. Pjesma No cigar je za sve umove zarobljene u vlastitim iluzijama i one osuđene zbog sanjarenja.” – objašnjava RODEO.

Singl i mix snimljeni su u studiju Pod.room Dražena Gavrilovića, snimanje vokala potpisuje
Marin Hraščanec, a master Pavle Miholjević. Videospot i scenarij za isti djelo su Dinka Šimca
(Beyond Pines Film)

RODEO su Romana Pavliša (vokal), Dejan Halusek (bas gitara, gitara), Marko Kuhar (bubanj, perkusije), Luka Osrečak (gitara) i Hrvoje Štefanić (trombon).

Singl „No Cigar” dostupan je putem YouTube kanala benda te na svim streaming servisima:
YouTube: http://bit.ly/nocigar_yt
Deezer: http://bit.ly/nocigar_dz
Spotify:
Tidal: http://bit.ly/nocigar_td
iTunes: http://bit.ly/nocigar_it

Rodeo je izvođač Dostave Zvuka.
facebook.com/rodeoperforming/
instagram.com/ro_deo_/
youtube.com/…/UCmxZU857S1DISkW…/channels
 

dostavazvuka.hr/
facebook.com/dostavazvuka/

Leave a Reply