Gazorpazorp novim videospotom El Matador najavljuju album za Moonlee Records

Mr. Moonlee s ponosom predstavlja novog i najmlađeg člana svoje familije – nadobudne gitarske vragolane Gazorpazorp iz Beograda. Videospotom za single ‘El Matador’ najavljuje se izlazak novog albuma za slovenskog izdavača Moonlee Records u septembru 2020.

El Matador – video:

 

El Matador – download:

https://moonleerecords.bandcamp.com/track/el-matador

Kinematički video u režiji Ilije Nikitovića, koji prikazuje vatreni bokserski duel, u sjećanje donosi slike ringova, krošea i krvavih lica iz kultnih bokserskih klasika, kao što su Raging Bulls, Rocky i Million Dollar Baby. Udarno, nemilosrdno i neukroćeno te puno preokreta – slično kao sama muzika Gazorpazorp!

Tko su Gazorpazorp?

Predstavnici novog vala nabrijanih srpskih bendova, koji polako preuzimaju štafetu iz ruka starije generacije gitarskih bendova regije. Aprila 2018. su izdali debitantski EP jednostavnog naziva ‘EP #1’ s hiperenergičnim pjesmama, prepunim distorzije i hrapavih vokala. Mladi kvartet u svom neuhvatljivom muzičkom izričaju spajaju udarnu snagu noise rocka, igrivost post-punka i eksperimentalnost psihodeličkog rocka, kombinirajući tako anglo-američku kao i regionalnu muzičku tradiciju. Sa svojom suvremenom rock estetikom se Gazorpazorp postavljaju rame uz rame s aktualnim bendovima poput Squid, Black Midi, Oh Sees, Show Me The Body i Tropical Fuck Storm.

Gazorpazorp linkovi:

http://gazorpazorp1.bandcamp.com
http://www.facebook.com/gzrpzrp
http://www.instagram.com/gzrpzrp

Leave a Reply