Debut album i spot She Brought Me Gasoline

Bologna/Zagreb-She brought me gasoline objavio je debut album naziva “On values and trash” za talijanski Go country records. Album donosi 12 novih autorskih pjesama predvođenih bendžom i gitarom u sirovom spoju bluesa, countryja i americane.

Zagrebački bend She brought me gasoline je vani zapažen još nakon objave prvog EP-a, kad ih je britanski portal Maximum Volume Music izabrao za bend dana te rezimirao:  „Given their origins, they have absolutely nailed the sound of the music from across the Atlantic that inspires them“. Širi krug domaćih ljubitelja bluesa i americane primijetio ih je 2018. godine nakon što su objavili single “Sometimes trouble comes” s kojim su nekoliko tjedana bili na vrhu top liste Cener Radija 101.

Internacionalnom objavom albuma, Go country records promiče She brought me gasoline u bend sa širim značajem za ovu scenu.  Album „On values and trash“  je sniman tijekom 2019. godine u Zagrebu, a producirala ga je ekipa iz benda. Istovremeno s debut albumom, She brought me gasoline objavljuje najavni singl “Town of lost souls”, za koji je snimljen spot u režiji Doringa, a u glavnoj ulozi je osječka umjetnica Nataša Jakić.

Album je dostupan u fizičkom i digitalnom obliku putem Go Country Records-a, a She brought me gasoline će ga predstaviti i uživo nastupiti u 20. ožujka u zagrebačkom Norrisu.
Singl:

 

Link na event: https://www.facebook.com/events/213338379861305/

Leave a Reply