Mala kulturna scena – Radionica offline kodiranja

Autonomni kulturni centar Attack i Kazalište sjena Tripstih, pozivaju na prijavu na radionicu Male Kulturne scene – Radionica kodiranja. Posljednja ovogodišnja radionica održati će se  u subotu 21. prosinca  2019. Od 11.00 sati u prostoru DZIU Medika. 

Radionice su besplatne, a namijenjene su djeci od 5 – 12 godina. Broj polaznika je ograničen. Prijave se zaprimaju na : kazaliste.tripstih@gmail.com , zaključno s petkom 20.12.

Tema radionice je offline koding ili programiranje bez računala. Kroz aktivnosti i igre na ovoj radionici potice se matematičko, logičko i apstraktno razmišljanje, te rješavanje problema. Bez računala, djeca će učiti sto su programi te osnove kodiranja. Papir, olovka, igra – danas = vrhunski programer sutra

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Nastavljamo i dalje s parolom: umjetnost, znanost i kultura dostupne svima

TRIPSTIH
Iz kazališta sjena Ikako-Nikako, u listopadu 2013, godine, nastala je kazališna skupina Trpistih.Tripstih čine: Ives Buljan Gladović (Ikako-Nikako, Skaska, Zvuk sjene, Tripstih), Petra Bokić ( Ikako-Nikako, Skaska, Zvuk sjene, Crveni nosovi, Tripstih). Neven Aljinović Toth (IGK, Tripstih), Antonela Klemenčić (Ikako Nikako, Skaska, Tripstih)
Tripstih se bavi istraživanjem svjetla i sjene kroz: grafoskopske projekcije i ostale izvore svjetla. Tripstih je kazalište sjena za djecu i odrasle. Održavamo radionice dramskog, kreativnog i lutkarskog karaktera.. Kazalište Tripstih iza sebe ima niz multimedijalnih projekata,neki od njih su likovno oblikovanje i scenografija . Autor je i organizator Festivala Grafoskopa.

Radionica se provodi kroz Program Autonomnog kulturnog centra, koji je financijski podržan od Ministarstva kulture republike Hrvatske, Grada Zagreba – Gradskog ureda za kulturu, obrazovanje i sport, Zaklade Kultura nova i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva

www.attack.hr

https://www.facebook.com/events/2408899945898873/

Leave a Reply