OPEN CALL | Pošalji svoj GIF za FUSE festival!

F12 platforma u okviru nadolazećeg filmskog festivala FUSE – FIlm Under Severe Experiment organizira “GIF izložbu” te poziva sve zainteresirane autore i kreativce da do 5.5.2019. pošalju svoje GIF animacije u bilo kojoj tematici na e-mail platformaf12@gmail.com s naznakom “GIF za FUSE”.

Uz GIF animacije, potrebno je priložiti osnovne podatke (ime i prezime ili umjetničko ime, kontakt / društvene mreže, web stranica ili online portfolio) kako bi publika mogla zapratiti njihov rad!

Svi zaprimljeni GIFovi bit će montirani u video-instalaciju postavljenu u okviru međunarodnog festivalskog programa koji se odvija u Karlovcu, na Maloj Sceni Hrvatskog doma od 9. – 11. svibnja, 2019. godine.

Ovo je ujedno prvi put da će platforma F12 u okviru svojih regularnih izložbenih programa postaviti program u ovom formatu.

O FESTIVALU:
FUSE festival – Film Under Severe Experiment međunarodni je filmski festival eksperimentalnog i takozvanog hibridnog filma namijenjen mladim autorima u natjecateljskom programu od 18 do 29 godina s fokusom na studentski film. Projekt je svojevrsni nastavak Filmske revije mladeži i FourRiver Film Festivala, jer je inicijativa za organizaciju potekla upravo od članova Kinokluba Karlovac koji su dugogodišnji filmski autori i organizatori te se ovim festivalom nastavlja festivalski program za populaciju mladih.

FACEBOOK: www.facebook.com/festivalfuse/
INSTAGRAM: www.instagram.com/festival.fuse/

O PLATFORMI:
F12 platforma prva je nezavisna Karlovačka platforma za promociju i razmjenu umjetnosti s ciljem širenja ideje o Community artu. Dominantna praksa kojom se bavi F12 realiziranje je besplatnih izložbenih postava u javnim prostorima, najćešće oko derutnih i napuštenih gradskih lokacija. Uz standardne izložbene postave, F12 je prva neformalna incijativa koja u potpunosti bez financijske podrške provodi akciju “ART na cestu” kojom se u Hrvatskoj obilježava Svjetski dan umjetnosti zajednice.

FACEBOOK: www.facebook.com/f12platforma/
INSTAGRAM: www.instagram.com/f12platforma/

Leave a Reply