20 godina Attacka: Izložba, večer poezije i disco trash

Ovog četvrtka, 18. svibnja, povodom 20 godina Attacka održana je tribina “Nezavisno zavisni“, izložba “Attack očima drugih“, Open Mic “Mikrofon bez granica – večer autorske poezije” i na kraju disco trash slušaona.

Video zapis s izložbe i open mica.

 

Galerija Siva: Izložba “Attack očima drugih
20 godina je mnogo fotografija, radova, slika, performansa itd. Nemoguće je sve staviti na jednu hrpu, ali je moguće složiti jednu zanimljivu izložbu koja nije samo nostalgičan osjećaj za dane kada se činilo da sve ima smisla i danas kada katkad nedostaje inspiracije za kontinuirani nastavak. S ovom dihotomijom sagledavamo arhivu, pozivamo suradnike/ice te zajednički interaktivno stvaramo izložbu čije će ukazanje biti i presjek onoga što je bilo i što tek dolazi. Događaje novijeg datuma oživjet će fotografije Kristijana Smoka, Josipa Bolonića, Gorana Kerića i Sunčice Remenar.”

Klub Attack: “Mikrofon bez granica – večer autorske poezije

“U džungli ideja i mirisa, akcija i reakcija, ako nitko drugi ne nastrada, papir definitivno trpi sve. Ali riječi nisu crnilo koje ispunjava bijele praznine, riječi su tu da se izreknu, da se prenesu, da stvaraju mostove između neslušanih i neslušača, da probude, da potaknu, da izlude, da zamisle. I mi nismo samo troštelji/ce penkala, ljudi smo, komunicirajmo. Mikrofon u ruke!”

Klub Attack: “Disco trash fiesta”  

Leave a Reply