Homeboy Sandman & Edan i DJ Slipmat u Vintage Industrial Baru!

Ovog utorka, 19. veljače, u organizaciji Raw Syndicate Bookinga u Vintage Industrial Baru održao se koncert Homeboy Sandmana & Edana i DJ-a Slipmata.

Video zapis s koncerta.

 

Večer je otvorio DJ Slipmat, član Hrvatske funk delegacije, čovjek koji sa Soul Baderom čini Soul Brothers duet, a član je i Mixtape Sessions Radio Show radio emisije.

Nešto poslije deset sati pred nas izlazi njujorški hip hop duet Homeboy Sandman & Edan. Iako su obojica na hip hop sceni već duži niz godina i pojedinačno svaki ima po više od dvadesetak izdanja iza sebe, i bez obzira na to što su već u više prilika surađivali, tek nedavno su izdali svoj prvi zajednički album “Humble Pi” i naravno promoviraju ga na ovoj europskoj turneji.  A da su tate mate od zanata pokazali su nam večeras svojim izvrsnim nastupom. Od njih smo dobili nešto više od sat i pol hip hop majstorluka, za kraj svog nastupa ostavili su možda i svoj najveći hit “#NeverUseTheInternetAgain” što je publika itekako dobro prihvatila, pa su naravno pozvani i na bis. 

Ovo je definitivno bio koncert za pamćenje, a mnogi bi se usudili reći i hip hop koncert godine, iako je 2019. tek počela.

Joža

https://www.facebook.com/mixtapesessions100.5fm/

https://www.facebook.com/homeboysandman/

https://www.facebook.com/Edan-30399652256/

One thought on “Homeboy Sandman & Edan i DJ Slipmat u Vintage Industrial Baru!

Leave a Reply