Fijuk sajam u Centru Urbane Kulture Imago – Beograd

Fijuk Sajam

 

Fijuk sajam je prostor za male izdavače i za umetnike, za izlaganje i komunikaciju sa publikom, nastao iz sopstvenih potreba, osvešćenih i zadovoljenih. Na preko 600 kvadratnih metara, sa preko dvadeset izlagača iz zemlje i regiona, imaćete jedinstvenu priliku da se upoznate s radom svih onih koji nisu odustali od fijuk ideja. Kupovina, prodaja, preprodaja, robna razmena. Mali izdavači, proizvođači, crtači, fetišisti, fotografi, najbolji, najskuplji a i dalje najjeftiniji.

Fijuk sajam Fotka Maša Marić 3

 

U Centru Urbane Kulture – Imago u petak 30. oktobra od 16 časova Fijuk sajam otvara velika vrata iz Dečanske ulice, broj 14, dok će mala vrata kod Čavketovog pasaža će biti zatvorena. Očekuju vas Novo DobaLOMFIjukCentar za Libertenske studijeMiloš Petrović (Naša Kuća), To bi ti volela, Belgrade RawAleksandar DenićStudiostripArt Brut SerbiaAparatčik – poluproizvodiBaraba – Književno – izdavačka zadrugaShlitz comicsDobra kapaAvakari DreamassElektrikaDirty edition (SKC Novi Sad),  Color triangle recordingSlušaj Najglasnije (Bratstvo duša), Little Black Clouds, NaukNo basement is deep enough.

Fijuk sajam Fotka Maša Marić 1

Miloš Petrović

No basement is deep enough

 

Specijal Sajma je prva posthumna prodajna izložba kolektiva Mubareć. Pokojni kolektiv Mubareć nastavlja svoje aktivnosti i u smrti. Odlučan da prkosi konceptu konačnosti, Mubareć tumara memljivim zagrobnim sferama i usput sabira utiske koji su iznenađujuće životni. Udaljenost od životnih tokova ne znači i odsustvo životnih sokova.

Omča - Mubareć

 

Muzički matine program počinje uz Svet je davno zakovrno, a posle 20h nastavljamo sa Izlizanim hitovima. Najbolji zabavnjaci, radijski hitovi, pesme svačije mladosti pod dirigentskom palicom Kripto Noleta i Mega Denketa.

Fijuk sajam Fotka Maša Marić 2

 

Donesite majice jer sito-štampamo uživo: BikiPix u 20h, Bernharda Xilko u 21h i Anna Ehrlemark u 22h. Šivenje, zakrpe i sitne prepravke takođe uživo!

 

Ulaz je slobodan.

Leave a Reply