GRIND PUNK HELL u Attacku

1535726_10151941580734151_1662889755_n

Eto u Attacku 25.1. održao se jedan pravi mali festival grinda pod nazivom GRIND PUNK HELL, tako su nam u goste stigli Disaster iz Šibenika, Dislike iz Požege, te Bolesno Grinje i Desinence Mortification iz Pule.

Video zapis s koncerta.

 

Na prvi bend Disaster sam naravno zakasnio, al priča se da su bili dobri, a na koncert sam došao negdje na sredini svirke benda Dislike.  Čim sam ušao mogao sam vidjeti da je publika već dobrano pomahnitala i divlja na sve strane, a bend pršti energijom i po mom mišljenju, iako ih nisam gledao od početka, taj bi im nastup mogao biti jedan od ponajboljih.

Dislike - photo by Joža

 

Na red je došao bend Bolesno Grinje zbog kojih je mislim i došlo najviše ljudi na koncert. Šta reći o ovom nastupu? Mislim da već duže vrijeme nisam bio na nekom grind, a općenito i punk koncertu na kojem je bila ovakva štala. Ekipa je cijeli njihov nastup pogala, mošala, bacala se sa pozornice, kako i zaslužuje jedan ovakav bend, jednostavno Bolesno Grinje je samljelo sve pred sobom, progutali su, progrgljali te ispljunuli nazad cijeli Attack. Moram naglasit da su imali odlično ozvučenje, definitivno meni osobno njihov najbolji nastup dosad, samo tako naprijed.

Bolesno Grinje - photo by Joža

 

Bolesno Grinje - photo by Joža

 

Za kraj su ostali Desinence Mortification, možda jedan od najdugovječnijih grind bendova u Hrvata, postoje još od 1993. godine. Nažalost, nakon tri benda, publika je malo zaštekala, jer jebiga tko može izdržat četiri benda divljajući, što ne znači da i dalje na momente nije bilo kaotično, ali sa puno manjim intenzitetom nego kod bendova koji su svirali ranije, svejedno su dečki iz benda svoj dio posla odradili odlično.

Desinence Mortification - photo by Joža

 

Desinence Mortification - photo by Joža

Sve u svemu, jedna odlična grgljaona za pamćenje.

Joža

https://www.facebook.com/BolesnoGrinje

https://www.facebook.com/desinencemortification

https://www.facebook.com/dislikecore

Leave a Reply