Feb
7
Fri
Damir Facan-Grdiš: Konfrontacija prostora @ Doma kulture, Nova Gradiška
Feb 7 @ 19:00 – Mar 5 @ 20:00

Poštovani,

s veseljem vas pozivamo na otvorenje samostalne izložbe “Konfrontacija prostora” akademskog slikara Damira Facana-Grdiše u petak 7. veljače u 19,00 sati u galeriji Doma kulture, Nova Gradiška. Autor će se na izložbi predstaviti s ukupno 12 radova na temu mora i urbanih veduta izvedenih u tehnici akvarela kao izbora iz recentnog opusa koji je stvarao posljednje četiri godine. Neki radovi će biti po prvi put predstavljeni u javnosti. O autorovom radu govorit će povjesničarka umjetnosti Sonja Švec Španjol, a izložbu će otvoriti ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Matija Antun Relković Danijela Juranović.

Mar
14
Sat
15 godina kućnog teatra Škripzikl @ Glazbena Kuća Bar
Mar 14 @ 21:30

KUĆNI TEATAR ŠKRIPZIKL slavi prvih 15 godina svog cirkusko-gerilskog djelovanja! Za tu priliku očekuje vas dvosatni (2h!) cabaret sa suradnicima i gostima iz svih faza rada. Na pozornici će se uživo izvesti presjek najznačajnijih Škripziklovih projekata – od “crunch” elektronike iz 2005., preko akustičnog šansonjerskog kabineta, grotesknih pantomima, sinkronizacija, Mačkodlaka, Etuiiowia, pa sve do najsvježijih komičnih i glazbenih skečeva. Specijalne goste (a ima ih poprilično!) otkrivamo uskoro. Puni smo iznenađenja!

Realizacija programa odvija se u suradnji s Glazbenom Kućom, a nastup se održava u Glazbena Kuća Baru! Kupi kartu u pretprodaji i time financiraj ovaj event – upad je ograničen na samo 40 karata. Ekskuziva! U pretprodaji po cijeni od 60kn, dok će na samome ulazu biti 80kn (ako ih ostane). Vidimo se 14.03.2020. (subota) s početkom u 21:30h!

Leave a Reply