Močvarni fanzin – Benefit koncert za Međunarodni dan volontera

When:
5. December 2019. @ 20:00
2019-12-05T20:00:00+01:00
2019-12-05T20:15:00+01:00
Where:
Klub Močvara
Trnjanski nasip bb
Zagreb
Cost:
30kn

Volontiram u Močvari predstavlja:

“MOČVARNI FANZIN” – BENEFIT KONCERT ZA MEĐUNARODNI DAN VOLONTERA

Volonteri kluba Močvara u sklopu programa Volontiram u Močvari (ili kako su ga sami prozvali – #Volchvara) organiziraju benefit za “Močvarni fanzin”.

Pitaš se što je “Močvarni fanzin”? U srpnju ove godine, program Volontiram u Močvari ponudio je jedinstvenu mogućnost umjetnicima (i onima koji se tako osjećaju) da se uključe u projekt kreiranja kompilacije stripova tijekom ljeta pod vodstvom Davida Siegela, aka Dr. Machina, američkog crtača stripova. Tako je nastala ova neprofitna i neprofesionalna publikacija u čijem su stvaranju i tisku sudjelovali sami volonteri. U prvom broju “Močvarnog fanzina” pronaći ćeš likovne radove 4 autora: Davida Siegela, Kristijana Horvata, Vjerana Pavlakovića te Hanne Zuccon Cubrilo.

A o kakvom je benefitu uopće riječ? S obzirom na to da je fanzin neprofitan, volonteri organiziraju ovaj benefit koncert na kojem će gostovati dva domaća benda – Doringo i Seine. Na ulazu se primaju donacije od 30 KN kojima svatko dobiva svoj primjerak fanzina. Uz koncerte, moći ćeš upoznati autore te pogledati izložbu njihovih radova.

Zašto su se odlučili baš za 5. prosinac? Na taj se datum slavi (naravno uz tisak fanzina) i Međunarodni dan volontera, a za kreiranje fanzina i vizuala, organizaciju i promociju događaja u potpunosti su zaslužni volonteri Kluba Močvara.

Dođi, podrži njihov rad, osiguraj si vlastiti primjerak fanzina i uživaj u koncertima.

Ako se i ti želiš pridružiti projektu Volontiram u Močvari više informacija pronađi na mochvara.hr/volonteri.

Vidimo se!

Leave a Reply