Bamwise + Playground hustle + Funk guru + Babilonska

When:
7. December 2019. @ 21:00
2019-12-07T21:00:00+01:00
2019-12-07T21:15:00+01:00
Where:
AKC Medika/Attack
Pierottijeva 11
Zagreb
Cost:
40kn

Na samom početku zadnjeg mjeseca u godini dovodimo vam veliki Bamwise u naš mali klub! Ljeto su im obilježili festivali poput Seasplash-a i Reunited-a, a sada nam se vraćaju nakon gotovo 4 godine u klub Attack održati još jedan audio-vizualni spektakl.

Bamwise je šesteročlani sastav iz Zagreba kojeg čini petero glazbenika i VJ. Kako sami kažu, spojila ih je zajednička ljubav prema elektroničkom dubu. U svom radu kombiniraju tri syntha, bubanj, bas, gitaru, vokale, puno efekata i video projekcije, a sve s idejom da inspiriraju ljude u smjeru samostalnog slušanja, razmišljanja i djelovanju u vlastitom životu. Bamwise u svojem glazbenom izričaju spaja “sintetičke” i “akustičke” elemente u jedan sirov i energičan zvuk, s naglaskom na bubanj i bass kao osnovne elemente originalne dub reggae glazbe. Njihov zvuk ponajviše je inspiriran jamajskom dub i reggae scenom, dok svježinu donosi upravo ta kombinacija različitih elemenata suvremene elektronske glazbe koja slijedi trendove engleske i francuske dub produkcije uz vlastiti pogled na underground bass glazbu. Nakon niza godina odražavanja koncerata i objavljivanja live snimki, album prvijenac pod nazivom „Soundproof” izašao je 2017. godine pod okriljem PDV Records.

https://bamwise.bandcamp.com/
https://facebook.com/bamwisedub/
http://bamwise.com/

Playground Hustle je duo iz Zagreba koji spaja mračnu elektroniku s eksperimentalnim repom. Producentica Ivona Eterović (Tonota) i vokalistica/tekstopisac Marija Magdalena Slović (Megi) zajedno stvaraju glazbu koja bezobrazno flerta s eksperimentalom, ali ima svoje korijene u glazbi koja je na trenutke svakome bliska. Njihovi live nastupi su kombinacija energičnosti i mistike. Megi svoju visokovoltažnu energiju katalizira kroz rep, pjevanje i ples s kojim zna kako najbolje iskoristiti svaki kutak stagea dok Tonotina mističnost i smirenost kontrira tom kaosu dajući mu potreban odmor.

https://www.facebook.com/playground.hustle
https://playgroundhustle.bandcamp.com

Funk Guru je jedan od osnivača Confusiona (već neko vrijeme poznatijeg kao CFSN), ekipe koja je dosad organizirala dva festivala (Illectricity i R/verse Festival) i koja je odgovorna za neke od važnijih klupskih događaja u Zagrebu u posljednjih petnaestak godina (Illectric Funk, CFSN Sundays, Videoskop, playground! itd.).

https://www.facebook.com/funkguru.cfsn
http://soundcloud.com/funkguru
https://www.mixcloud.com/punkbubu/

Babilonska vrti elektroniku zaigrane produkcije iz hibridne rodbine bassa, breaksa i cluba. U svojim DJ setovima miješa razne žanrove, igra se teškim basom i ritmički razlomljenim perkusijama, uvijek uz dozu blesavosti i drame.

https://soundcloud.com/wingsforshtuka-1
https://www.mixcloud.com/wingsforshtuka/

Facebook event: 

https://www.facebook.com/events/1343672039145818/

Ulaznice po cijeni od 40.00 kn će se moći kupiti na ulazu kluba!

Organizacija:

Akc Attack

www.attack.hr // www.facebook.com/akc.attack // www.instagram.com/akcattack

Leave a Reply