RockDoc – radionica glazbenog dokumentarnog filma

VINTAGE INDUSTRIAL BAR I UDRUGA “TOČKA KULTURE” PREDSTAVLJAJU:
„ROCKDOC“ RADIONICA – PRODUKCIJA GLAZBENOG DOKUMENTARNOG FILMA

„Rocument u VIB-u“ nastavlja dokumentarni filmski program u formi scenarističko-redateljske radionice pod stručnim vodstvom redatelja i scenarista Silvia Mirošničenka (Edo Maajka-Sevdah o rodama, Čuvar tegljača, Druga strana Rock’n’Rolla i mnogi drugi dokumentarni filmovi). Polaznici će tijekom radionice i predavanja saznati apsolutno sve o svim važnim dijelovima realizacije i produkcije glazbenog dokumentarnog filma.
Prvi dio edukacijskog programa će biti posvećen kreiranju ideje, koncepta i scenarija za glazbeni dokumentarni film dok će se u nastavku radionice polaznici educirati o snimanju, produkciji i postprodukciji dokumentarnog filma. Važan segment radionice će biti posvećen montaži glazbenog dokumentarnog filma.
Danas je suvremena tehnologija većini dostupna, pa samim tim i tehnologija potrebna za snimanje (digitalne kamere, fotoaparati, mobiteli s kamerama visoke rezolucije) koja omogućava jednostavno kreiranje i produkciju filmskog sadržaja. U sklopu projekta će se omogućiti i korištenje profesionalne filmske opreme i tehnike ovisno o potrebama polaznika.
Radionica je u potpunosti besplatna.
Prijave putem maila: tockakulture@gmail.com
Prvi termin RockDoc radionice je zakazan u nedjelju 27.06.2021. od 13 do 16 sati u prostoru VIB Gardena.

Leave a Reply