Otvoreni poziv za umjetnike i kreativce F12: „U parku”

F12 platforma poziva sve zainteresirane autore i kreativce da se sa svojim donacijama, odnosno autorskim radovima, uključe u nove izložbene postave projekta “F12: U parku” koji će biti realizirani u srpnju, kolovozu i listopadu u Urbanom parku Hrvatskog doma.

Za potrebe izložbenog postava, radove je potrebno slati u digitalnom formatu platformaf12@gmail.com s predmetom “F12: U parku”. Donacije mogu biti fotografije, ilustracije, digitalni radovi, skenovi originalnih radova i slično, a uz radove potrebno je poslati: ime i prezime ili umjetničko ime, mjesto i kontakt (facebook, instagram, web stranica ili online portfolio) kako bi Vas publika, odnosno, udomitelji mogli kontaktirati ili zapratiti Vaš rad.

Zaprimljene donacije biti će tiskane u A4 formatima na Forexu, stoga molimo sve autore koji se žele priključiti pozivu da pripaze na kvalitetu i dimenzije poslanih autorskih radova zbog kvalitete tiska, radovi trebaju biti poslani u CMYK-u. 

Rok za predaju radova je 01.07.2021.

SVI RADOVI UNUTAR POSTAVA BITI ĆE DOSTUPNI PUBLICI I SLUČAJNIM PROLAZNICIMA NA UDOMLJAVANJE!

Program se provodi u suradnji s Savezom udruga Kaoperativa, uz podršku Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske te Zaklade Kultura Nova.

 EVENT:

https://www.facebook.com/events/1074077426454083/?ref=newsfeed

Leave a Reply