Besplatna projekcija filma Scream For Me Sarajevo

Vintage Industrial Bar i Udruga „Točka kulture“ kreću zajedničkim snagama s novim filmskim projektom ROCUMENT U VIB-u koji će otvoriti s projekcijom fantastičnog dokumentarnog filma „Scream For Me Sarajevo“, autora Jasenka Pašića i redatelja Tarika Hodžića, u produkciji Prime Time Production.

PROJEKCIJA FILMA

NEDJELJA 06.06.2021. | 20:00 LJETNI VRT

FB event: https://fb.me/e/DIvKl4kz

„Scream for Me Sarajevo“ zapanjujuća je priča najnevjerojatnijeg koncerta kojeg je 1994. u opkoljenom Sarajevu održao Bruce Dickinson, pjevač kultnog heavy metal benda Iron Maiden.

U film su se uspjeli uklopiti svi segmenti i akteri ovog događaja koji je na trenutak sve građane Sarajeva sklonio od ratnih strahota i užasa. „Scream For Me Sarajevo” predstavlja jedan od najznačajnijih dokumentarnih filmova o opsadi Sarajeva.

TRAILER: https://youtu.be/m3MedSfD57w

Na Sarajevo Film Festivalu „Scream For Me Sarajevo“ osvojio je najveću ocjenu publike svih vremena, a od tada je prikazan na 20 festivala širom svijeta i osvojio 10 različitih nagrada.

VIŠE O PROGRAMU I AKTIVNOSTIMA:

U sklopu aktivnosti projekta “Rocument u VIB-u” prikazat će se široj publici izbor od osam značajnih hrvatskih i svjetskih glazbenih dokumentaraca nezavisne produkcije koji su prethodnih godina obilježili filmsku industriju i glazbeno-kulturnu scenu.

Važan segment ovog projekta je i besplatna radionica produkcije glazbenih dokumentarnih filmova s kojom krećemo ubrzo u Vintage-u.

Program i projekcije su u potpunosti besplatni za sve gledatelje/ice i posjetitelje/ice. Cjelokupan program „Rocument u VIB-u“ će se održati uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera i na otvorenom prostoru u vrtu Vintage Industrial Bar-a.

LINKOVI:

https://www.screamformesarajevo.com/

https://www.facebook.com/screamformesarajevo

https://primetime.co.ba/

https://www.imdb.com/title/tt6481232/

https://www.facebook.com/tockakulture

Leave a Reply