Pogledajte premijeru treće fotografije Polarida “Soba”

„Na svom glazbenom putovanju Polaridi su se zaustavili u sobi, povirite i vi…“

Zagreb, 21. prosinca – nakon “Hej bejbe” i “Kratki pogledi” fotografija, Polaridi su u ovo predblagdansko razdoblje okinuli i treću, “Soba“, za koju su odmah objavili video spot.

 

Novi singl je melankolična pop balada koja govori o usamljenosti i prolaznosti vremena, o mislima koje svi imamo kad smo sami u mraku.

Tekst i glazbu potpisuje Višeslav Sošić, koji je ujedno i vokal i gitarist, dok je Sven Pavlović pjesmu producirao i odsvirao bubnjeve, perkusije i synthesizere. Za animaciju spota je zaslužna Laura Martinović, a u pjesmi gostuje dječji zbor Zagrebački anđeli i njihov umjetnički voditelj i dirigent Vitomir Ivanjek. Sve je snimano u tonskom studiju Sunday Studios u svibnju 2020., a mix i mastering potpisuje Jelenko Hodak, Studio Green Hill.

Na ideju za Polaride Višeslav je došao dok je svirao u bendu Cloud 68, Sven im je producirao album prvijenac, tu su se dečki upoznali i počelo je njihovo zajedničko glazbeno putovanje koje je iznjedrilo tri singla, dva video spota, a uskoro možemo očekivati i prvi EP.

Fotografija „Soba“ je dostupna na svim digitalnim stream servisima https://ffm.to/soba te na YouTube https://www.youtube.com/watch?v=thhMPY82QOg i Bandcamp https://polaridi.bandcamp.com/track/soba kanalima benda.

Linkovi

Facebook https://www.facebook.com/Polaridi-578652276146247

Bandcamp https://polaridi.bandcamp.com/

Leave a Reply