The Celetoids i Parnepar u Močvari

Ove srijede, 18. studenog, bili smo u Močvari gdje se u organizaciji Indie Emo Naočala održao koncert bendova The Celetoids i Parnepar.

Video zapis s koncerta.

 

Kako je zbog korone limitiran broj publike na 50 ljudi ova večer se brzo rasprodala, u startu su trebali nastupati i DDR, ali nažalost zbog bolesti bubnjara u zadnji čas je otkazan njihov nastup. Malo poslije pola devet pozornicu na terasi Močvare zauzima bend Parnepar. Ovaj zagrebački bend koji brije na Jugoslavenski novovalni punk zvuk kroz jedno dvadesetak minuta svirke prođirao nas je svojim novim albumom “Dobar dan, izvolite” koji im je izdat od strane Doomtown Recordsa. Fina rokačina.

Nakon kraće pauze pozornicu zauzima i bend The Celetoids. I ovaj zagrebački bend je ove večeri imao svojevrsnu promociju svojeg najnovijeg izdanja, kazete “Optic Nerve“, koji je isto izdan od strane Doomtown Recordsa.

Oni su nas kroz dvadesetak minuta uvukli u crvotočinu punokrvnog punk zvuka. Napokon smo nakon duže vremena mogli pogledati neki punk koncert, bam, bam, bam, idemo dalje, dok nas korona ne sastavi ili rastavi.

Joža

https://doomtownrecords.bandcamp.com/album/dobar-dan-izvolite

https://theceletoids.bandcamp.com/

Leave a Reply