Sound art festival Ispod bine uz Cul-de-Sac u Parainstitutu Indoš

Ovaj vikend, 13. i 14. studenog, svratili smo u Parainstitut Indoš gdje se održao dio programa Sound art festivala Ispod bine.

Video zapis.

 

“Jubilarni peti splitski sound art festival ISPOD BINE, održao je dio svog programa u Zagrebu, bez publike ali sa sjajnim umjetnicima koji su i dosad surađivali s festivalom i njegovim tvorcima. Natasha Kadin i Hrvoje Pelicarić, autori i voditelji festivala, odlučili su dio petog ISPOD BINE festivala održati u site-specific prostoru “laboratorija čuda” DB Indoša, u kojem je on glazbenicima ponudio i svoj instrumentarij sastavljen od šahtofona i scenografije njegovih dosadašnjih projekata. Damir Prica Kafka bio je zadužen za izbor glazbenika, a u raznim glazbenim formacijama improvizirali su članovi i prijatelji najdugovječnije ekperimentalne impro grupe Cul-de-Sac: Mario Barišin Bara, Franjo Glušac, Damir Bartol Indoš, Neven Jurić, Andreja Kurelec Košavić, Miro Manojlović, Ivan Marincel, Tena Novak Vincek, Igor Pavlica, Damir Prica Kafka, Bruno Vorberger i Tanja Vrvilo.

Za svjetlo je bio zadužen Andrija Santro, a za tehniku Jasmin Dasović. Cijeli program snimali su Roko Birimiša, Luka Čizmak, Niko Gulam i Paula Skelin, te fotografirala Tihana Mandušić, a nakon montaže slike i zvuka bit će dostupan javnosti.”

photos & video by Joža

https://www.facebook.com/ispodbine

https://www.facebook.com/CUL-de-SAC-Orkestar-za-ubrzanu-evoluciju-304665109725433

Leave a Reply