Noć mračnog cirkusa 4: Obličja u Močvari

Ovaj vikend, 16. i 17. listopada, bili smo u Močvari gdje se u organizaciji Tricycle Traume održala Noć mračnog cirkusa 4. pod nazivom Obličje.

Noć mračnog cirkusa je projekt koji okuplja glazbenike i umjetnike s nezavisne scene s ciljem da se u prostorima nezavisne kulture održe glazbeno-performativni događaji. Nakon održane tri Noći mračnog cirkusa u Zagrebu nakon godinu i pol dana došao je red i na četvrto izdanje zagrebačke Noći mračnog cirkusa.

Kao što smo i očekivali ove večeri smo dobili cjelovečernji cirkuski program tj. desetak točaka prožetih horror tematikom. U performansima su među ostalim sudjelovali Ivana Pedljo, Matija Vuletić, Tatjana Taja Vuletić, Sandra Dunaj i SvilariceJadranka Žinić MijatovićFilip BorelliDiana FurešAleksandar Đikić, DarioRoko MargetaTanja PuklekSundari Sunchi Dropulić, Jean Luc De Ciseaux, Nives Soldičić Emilio Alcantara, uz tehničku potporu Maxima Weinmanna, Filipa Pacaka, Maria Fudurića, Šona i Jasmina Dasovića, dok su u pauzama između točaka, a i za vrijeme istih svoje nastupe imali Mališa Bahat, Filip Borelli i Left To Starve s tom razlikom da je drugi dan umjesto benda Mališa Bahat svoj solo nastup imao njihov član Tomi.

photos by Joža

https://www.facebook.com/tricycletrauma/

https://www.facebook.com/lefttostarve/

https://www.facebook.com/malisabahatscreamo/

Leave a Reply