Varaždindki bend Cold Snap objavio live spot za singl “Serenity”

Varaždinski metal bend Cold Snap objavio je live spot za singl “Serenity”. Spot je sniman tijekom njihovog posebnog “social distancing metal koncerta”. Kako su koncerti i nastupi uživo ogramn dio Cold Snapa, nemogućnost sviranja im predstavlja ogroman problem. Tako  je bend odlučio uzeti stvari  u svoje ruke i organizirati sjedeći metal koncert na otvorenom. Poduzete su sve mjere kako bi se posjetiteljima omogućilo najsigurnije koncertno iskustvo. Iako je koncert bio izvorno zamišljen kao kombinacija plastičnih stolica, metalaca i lokalnih bendova – u jednom se je trenutku publika ponesena osjećajima digla sa mjesta, te počela skakati, gurati se i pjevati s bendom.

 

“Energija između benda i publike je bila čarobna. Bilo je veliko zadovoljstvo popesti se na pozornicunakon toliko dugo vremena i nadamo se da ćemo se tamo vratiti ubrzo.”

“Serenity” je izvorno predstavljena u dvostrukom spotu (ili kratkom filmu). Pjesma govori o emotivnom neuspjehu, nametnutoj mržnji i agresiji, te kulminira (kao što sam naziv govori) u spokoju – načinu pomirenja isključivo samih sa sobom.

Uživajte u singlu i vidite kako je prvi social-distancing metal koncert u Hrvatskoj izgledao.

Snimanje i montažu napravio je Kerativ.

Leave a Reply