Novi video spot grupe dreDDup.

Novosadska industrial rok grupa dreDDup ove godine slavi 23. godine postojanja i priprema svoj deseti studijski album ‘Romance of Romans’. Album bi trebao da se pojavi početkom 2021. godine.

Prvi singl sa ovog albuma, ‘Designed to Die’ izašao je u javnost, u vidu spota, krajem 2019. godine i sada je na red došao drugi singl – ‘Wounded by Sound’. Spot je režirao Mihajlo Obrenov i sniman je većinski u Firchie Think Tank studiju i dodatno u klubu Dom B-612.

 

Kako bend navodi: “Ovaj spot je bio uklet od samog početka i prosto je, svaki put kad smo snimali, nešto krenulo po zlu”. Igrani deo video materijala nepovratno je ostao izgubljen, klub Firchie Think Tank studio više ne postoji pa se dodatno snimanje nije moglo uraditi, pandemija oko Kovida 19 je pomerila završetak rada na ovom spotu za skoro godinu dana (originalno je trebao izaći početkom 2020. godine). “Prava je sreća što je uopšte ovaj spot završen i da postoji u bilo kakvom obliku”, kaže bend. Bend je ovom pesmom zagazio u neke, njima za sada nepoznate vode. Ovo je ujedno i 45. oficijalni spot grupe dreDDup.

Leave a Reply