Asper nam otkriva što je iza Fasade!

Asper je mlada glazbenica koja se ove godine posvetila projektu snimanja dvanaest svojih pjesama kako bi ju njeni fanovi mogli slušati i van njenih nastupa te da upozna druge ljude sa svojim radom. U ova depresivna i neizvjesna vremena krize, svi želimo bijeg od problema i nešto pozitivno, ali nekada je potrebno situaciju sagledati ozbiljno pa je pjesma Fasada došla u savršeno vrijeme. To je pjesma koja opisuje naš mentalitet i stanje u društvu koje je u vremenima neizvjesnih situacija još istaknutije.

Fasada je sedmi singl koji je Asper snimila i govori o maskama koje svi nosimo zbog straha od osuda okoline i zabadanja u tuđe živote. Tekst ove pjesme objedinio je sve fenomene našeg društva koji nas opterećuju svojim osudama i normama. Ovaj singl je komentar našeg društva i svakako je jedan od njenih mračnijih singlova.

Odlično je to što se Asper bavi raznim temama pa od nje možete slušati i vesele ljubavne pjesme i one teže tematike poput ove. Popratite ju i gledajte kako se ova glazbenica puna potencijala razvija i raste te uživajte u dobroj glazbi.

Leave a Reply