TRASH&BURN najavljuje 12. izdanje

 
TRASH&BURN ĆE BITI PRVI MITING AMERIČKIH AUTOMOBILA I ROCK&ROLL FESTIVAL U EUROPI NAKON KORONA PANDEMIJE.

Vjerojatno prvi miting američkih automobila u Europi koji će se održati nakon korona krize, ove godine seli na novu lokaciju auto kampa Lapaž u Toplicama Sveti Martin.
Datum je 20.6.2020. subota, a ove godine zbog same situacije limitiran je na samo 500 posjetitelja.
 
U petak 19.06.2020. predviđen je PRE-PARTY.
U auto kampu Lapaž biti će izloženo 40 opakih američkih automobila, limitiranih do ’70 godišta, a svi ostali automobili i motori bit će smješteni oko kampa kraj samih toplica.
Sam program neće se bitno mijenjati, te vas očekuje brdo dobre zabave u retro štihu, dakako uz pridržavanje svih sigurnosnih mjera koje je propisao HZJZ.
Rockabilly koncerti, cabaret show, nastup DJ-a, barber shop, tattoo, a veliku pažnju privlačiti će neizostavne pin-up djevojke.
 
Glazbeni dio festivala cine:
B AND THE BOPS 
DETROIT GROOVE GANG
B CONFIDENTIAL&THE SECRET FOUR, novi bend Dalibora Pavičića, ex Bambi Molesters, The Strange, pojačani Brankom Radovančevićem iz B&The Bops…
 
Ove godine na festivalu muziku pustaju samo zenski DJ-i: Mrs.Lovett iz Austrije, Miss Barbara(HR) i Miss Rockin’ Bones (SLO). 
Zbog velikog interesa TRASH&BURN je u samo dva dana popunio kapacitete kampa sa autima do ’70 godišta koji dolaze iz susjednih zemalja kao što su Austrija, Njemačka i Slovenija.
Karte su puštene u pretprodaju, te ih je moguće nabaviti po cijeni od 75kn putem aplikacije https://www.ticket2go.hr/events/events
Požurite jer vjerujemo da će brzo planuti.

Leave a Reply