Roots In Session remiksirali hit singl “Head Up” jamajkanske umjetnice SumeRR

SumeRR, jamajkanska umjetnica koja je nedavno debitirala svojim albumom “Downs District”, vraća se s drum’n’bass remiksom hita “Head Up” ft. Kumar kojeg potpisuje slovenski RootsInSession Soundsystem.

RootsInSession Soundsystem sa sjedištem u Ljubljani poznat je po miksanju bass žanrova poput reggaea, drum’n’bassa, hiphopa, junglea i širenje pozitivnih poruka u svakoj prigodi. Također su prepoznati po svojoj podršci mladima i zajednici te je općenito najaktivniji sound system na Balkanu, a ove godine obilježavaju uspješnih 20 godina rada.

Savršena simbioza vokalistice SumeRR i RootsInSession energije vrlo brzo će vas lansirati u samouvjereno i hrabro raspoloženje. Remix započinje originalnim uvodom u kojem SumeRR dijeli jasnu poruku i pokazuje zašto korača prema vrhu reggae scene. Uvod je praćen drop downom RootsInSessiona i prelaskom na drum’n’ bass beat dok njen vokal odjekuje u glavi “Head Up, Head Up …”

Gitaru je odsvirao Matej Huljev, koji je remiksu dodao pravu dozu živih riffova, a konačnu zvučnu sliku formira prodorni d’n’b producent Filip Motovunski u FM Mastering studiju u Zagrebu. Ovo je još jedan dokaz zašto je RootsInSession u ovom poslu već 20 godina i dalje nastavlja s udruživanjem snaga s glazbenicima iz regije Balkana i širom svijeta, među kojima su umjetnici poput Davida Boomaha, Kirila Dzajkovskog, Dubioze Kolektiv, Ede Maajke, Brain Holidaysa…

Živimo u vremenu kada stih “Keep ya head up” ima više značenja nego ikad prije.

Singl je izašao 26. lipnja za prestižni VPAL Music label, a singl “Head UpSumeRR ft. Kumar (RootsInSession remix) poslušajte na poveznicama:

https://youtu.be/lv-3idHY5Kk
https://soundcloud.com/roots-in-session/sumerr-ft-kumar-head-up-rootsinsession-dnb-remix

SumeRR
www.facebook.com/SumeRRofficial/
www.instagram.com/sumerrofficial/

Kumar
www.facebook.com/Kumarfyah/
www.instagram.com/kumarfyah/

VPAL Music
https://vpalmusic.com
www.facebook.com/VPALMusic

Filip Motovunski
www.facebook.com/fmmastering/
www.facebook.com/filip.motovunski/
www.facebook.com/fmmastering/

Matej Huljev
www.instagram.com/huljev/

Tom Petruccelli (cover design)
https://twitter.com/tompetruccelli
www.instagram.com/tompetruccelli/

RootsInSession
www.facebook.com/RootsInSession/
www.instagram.com/rootsinsession_sound/

Leave a Reply