PARKiranje

Savez udruga KAoperativa i ove godine organizira tradicionalno dvodnevno druženje u parku uz Hrvatski dom odnosno PARKiranje! Ovogodišnje PARKiranje odvijati će se u parku uz Hrvatski dom i na Maloj sceni HD 3. i 4. srpnja, a sva događanja počinju u poslijepodnevnim satima u 16.00 sati.

Obzirom na neočekivan splet okolnosti uzrokovan pandemijom, ove godine u program PARKiranja ulažemo minimum financijskih sredstava i maksimum volonterskog angažmana!

Ovogodišnje izdanje druženja ujedno je i najava otvorenja prostora Urbanog parka, a obzirom na trenutne građevinske radove uz lijevo krilo zgrade, program će se održavati dalje u parku (prema prilazu Korani), na platou uz Malu scenu HD te u samom prostoru Scene. 

03.07.2020., družimo se od 15:00 u parku uz slackline, Scan the Jam, hula hoopove i coffee break!

U kasnijem terminu na Maloj sceni HD biti će održana projekcija filmova, dodjela zahvalnica, pohvalnica i poklon paketa za poziv “Stop motion Scena”. U okviru ovog poziva sudionicu su na e-mail KAoperative slali vlastite stop motion filmove napravljene po DIY principu vodeći se primjerom stop motion tutoriala koji su za ovu svrhu napravili članovi Kinokluba Karlovac i KAoperative.

Pozivamo sve zainteresirane, a osobito autore koji su sudjelovali u pozivu da nam se pridruže na Maloj sceni HD 18:00 sati.

U subotu 04.07.2020. u parku gostuje Panov mali buvljak “Imam, dam, dobro sam”. Pozivamo izlagače na buvljaku da ponesu stolić ili podlogu za izlaganje, a posjetitelje vlastitu prostirku za chillanje u parku.

U glazbenom programu uz buvljak svira DJ Vuki (dub-reggae), dok će u večernjim satima nastupiti Martin Ladika s bendom.

Tijekom dana u parku će se odvijati radionice novog cirkusa (aerial hoop, slack, hulahoop, poi).

Vidimo se !

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Saveza udruga Kaoperativa.

Leave a Reply