Močvarine putujuće radionice tehničke produkcije

Nakon prošlogodišnje, više nego uspješne radionice audio inženjeringa, Klub Močvara nam se vraća, i to s novom radionicom. Ovogodišnja radionica je namijenjena svima koji se žele upoznati s osnovama dizajna scenske rasvjete. Kroz predavanja i praktični rad u skupinama, polaznici/ce će imati priliku naučiti programirati i upravljati rasvjetom. Radionica pruža mogućnost da polaznici/e nauče osnove rasvjete i izraze svoju kreativnost u dizajnu rasvjete.

Voditelj radionice: Andrija Santro, podrijetlom iz Zaboka, obilježen strukom dizajnera keramičkog produkta, glazbenik i synth entuzijast koji je u potrazi za “pravom profesijom” naišao na svijet dizajna rasvjete. Trenutno surađuje s bendovima ABOP i nipplepeople te sudjeluje na raznim projektima  i festivalima (Illectricity Festival, Terraneo Festival, SuperUho Festival, Galerija Močvara, Faki Fest, Platforma HR, Lost Theory Festival, FreeMental Festival).

Mjesto: OKC Palach

Termini: od petka, 10.07. do nedjelje, 12.07.

Petak: od 16:00 do 20:00

Subota i nedjelja: od 14:00 – 18:00

Prijave na: info@distune.org

Radionica je besplatna.

Prijava mora sadržavati ime i prezime, kontakt (mob) i iskustvo (ukratko).

Napomena: broj polaznika ograničen je na 10, a prijave traju do 30.06. ili dok se ne popune sva mjesta.

Radionica se održava u sklopu projekta “Močvarine putujuće radionice tehničke produkcije” koje organizira Udruženja za razvoj kulture (URK) te se provodi kroz platformu ‘Clubture’. Partner na projektu koji se ovom prilikom provodi u Rijeci je udruga Diston.

Leave a Reply