Re-Shake! – novo, kompilacijsko izdanje Banane Zvuka

Splitski tandem Banana Zvuk kojeg čine Luka Barbić (TBF) i Ivan Jurić (ST!LLNESS) objavili su Re-Shake!, kompilacijsko izdanje koje je apsolutno stvoreno za ljeto 2020. Re-Shake! protresao je aktualne i stare hitove domaće glazbene scene pa su Banane u reggae ruho obukli izvođače poput Bad Copya, Vojka V, TBF-a,  ST!LLNESS-a,  Gipsy Mafije, Valentina Boškovića, Alejuandra Buendije, Kid Rađe, Brain Holidaysa…

Kompilacija je zbir remikseva Banane Zvuka nastalih od 2012. godine do danas.
Mastering većine stvari s Re-Shake! izdanja potpisuje producent Filip Motovunski. Vizual je osmislio dvojac iz Banana Zvuka, a izvedba je djelo njihovog Čovika.

Ivan Yuri Jurić o “Reshake” izdanju:
“Roba je napokon digitalizirana! Naš dugi kratkometražni video je vani i kompilacija remikseva je slobodna za besplatno skidanje. Dobro smo se zabavili i ispunili vrime u nedostatku bliskijih zabava. Hvala svima šta ste pristali javno se glupirat skupa s nama. Glupiranje i smijeh su najbolja cjepiva za viruse straha i izolacije. Ovo je prva kompilacija remixa u nizu i jedva čekamo nastavit dalje s tim. Svaka pisma je donila svoj stilski utjecaj na naš rad. Nadamo se da ćete uživat i zabavit se kompilacijom bar upola koliko I mi. Lito ide, mala. Znamo šta ste radili u karanteni!”

Najbolje od domaće scene u reggae izdanju besplatno preuzmite na poveznici:
http://bananazvuk.bandcamp.com/album/banana-re-shake

Foto: Miloš Lakićević

Banana Zvuk je splitski sound system koji od 2006. godine širi ljubav prema svim oblicima roots glazbe. Izvođački i stvaralački dio čine producenti, DJ-evi, MC-evi i glazbenici Luka (TBF) i Yuri (ST!LLNESS).  Ovi splitski veseljaci bave se istraživanjem i promoviranjem ritmovima od reggaea, hip-hopa, dancehalla, junglea do različitih mashupova.

 Njihov debitantski međunarodni album “Split Banana” sadrži sedam pjesama u raznovrsnim reggae stilovima, a izvedene su s ponajboljim svjetskim reggae izvođačima – Tenor Fly, The Ragga Twins, Skarra Mucci…
Poslušaj album “Split Banana”

Pratite kanale Banane Zvuka, uskoro stižu zanimljive vijesti o svježim autorskim izdanjima:
Facebook
Instagram
Youtube
Soundcloud
Bandcamp

Leave a Reply