Asper je izdala novi singl na engleskom!

Ovisnost o ideji ljubavi u pjesmi: Asper je izdala novi singl na engleskom!

Asper je mlada kantautorica koja je ove godine odlučila konačno snimiti svoje pjesme i podijeliti ih s drugima. Svaki mjesec snima novu pjesmu, a put je započela s Heroji, pop-rock baladom. Ovaj mjesec je na red došla prva pjesma na engleskom koja nije akustična- Your Love. Pjesma Your Love dobiva novu dimenziju zbog dodataka ostalih instrumenata, a tematski govori o ljudima koji ne vole osobe već sam pojam ljubavi, odnosno ono što oni smatraju da ljubav jest. Konstantno love tu nepostojeću romantičarsku ljubav i nije im bitno koja ju osoba daje jer su ovisni o ideji ljubavi. 

Pjesme koje je Asper do sad snimila i objavila su: Heroji, Ti i jaPlay It Cool. Uronite u njen svijet glazbe i kreative na kanalu Asper. Naime, osim što je Asper talentirana kantautorica puna potencijala, ona je također i ilustratorica pa njene pjesme krase ilustracije izrađene posebno za njih. Ona ulijeva svu ljubav, rad i trud u ono što radi i to se vidi i osjeti svakim taktom pjesme. Dajte priliku jednoj mladoj glazbenici i možda otkrijete novu najdražu izvođačicu i dočekate sve pjesme koje slijede iz njene radionice. 

Svoje kantautorsko putovanje u nastupima započinje na talent showu Kak se šika, nedugo nakon toga nastupa u Katranu na VISI-BABA gdje nastupa prije grupe Nipplepeople, a kasnije nastupa i na festivalima kao što su Organizirani kaos i Exposure Music Festival.

Leave a Reply