Not Live, Not Dead – Attackov audio-video session: Aligrindtor (2.5.)

Autonomni kulturni centar Attack, nastavlja s tjednom realizacijom virtualnog programa „not live, not dead“  u subotu 02.svibnja od 21.00 sat. Novi vikend video-session ugostiti će  mincecore/grindcore duo Aligrindtor iz Zagreba.  Online koncert pratite na stranici  https://www.facebook.com/akc.attack/ ili na samoj stranici događaja https://www.facebook.com/events/928754304222567/

Aligrindtor  je poznat na underground punk grind i metal sceni  Hrvatske. Ovaj duo čest je gost raznih koncertnih programa u našem klubu, ali i drugim prostorima koji njeguju nekomercijalni zvuk i žestoke svirke.

Njihov guturalni grind ili mincecore je dosegao još brutalnije razine. Kako se izdanja nižu, tako su pjesme sve  brže I energičnije. Njihov je slogan buka. Tko očekuje milost, neće ju dobiti. Slušamo se 02.05. u 21h!

★ Artist: Aligrindtor ★
★ Voditelj programa: Ivan Pavin – Winpa ★
★ Snimanje i organizacija: Tomislav Crnkovic i Bernard Pošta ★
★ Obrada zvuka: Lo Peaks – Level Point Studio ★
★ Montaža videa: Sven Senecic ★
★ Animacija: Niko Gulam ★
★ Grafički dizajn: Igor Atlija★
★ Support: Dora, Sanjica, Nera, Ašow★

https://www.facebook.com/akc.attack/
https://aligrindtor.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/aligrindtor/

www.attack.hr

***************************************************************************************

„not live, not dead“ je novonastali program Autonomnog kulturnog centra Attack. Program je fokusiran na snimanje, montažu i post-produkciju video sessiona. Kroz program želimo realizirati ideje i planove za nastavak rada kluba i artista u ovom izazovnom razdoblju. Situacija nam nalaže da se povučemo u četiri zida i nastavimo s onim što najviše volimo, odgovorno radimo na rastu scene u prostoru svima nam poznatog kluba Attack.
Program je sufinanciran od strane Ministarstva kulture republike Hrvatske.

Leave a Reply