Raskol, Ujed i Parnepar u Attacku

Ovog petka, 21. veljače, bili smo u Attacku gdje se održala večer pod imenom Hot Dog Fest.

Video zapis s koncerta.

 

Ova večer nije bila zamišljena samo kao koncertna nego i kao degustacijska, naime mogla se uz donaciju isprobati vegan fast food klopa, u ovom slučaju hot dog, a da bi se koliko toliko potrošile kalorije unesene fast foodom pobrinuli su se bendovi Parnepar, Ujed i Raskol, te DJ-evi burek3000 i Seky. Oko pola jedanaest koncertni dio večeri otvara bend Parnepar. Ako se ne varam njih se nije moglo vidjeti u Zg-u već neko vrijeme, u međuvremenu je došlo i do promijene u članstvu i sada nastupaju kao trio. Oni su nam priuštili petnaestak minuta novovalnog yu punk zvuka, prilično bučna uvertira u ovu večer. 

Večeras je trebao nastupati i bend Rules, ali zbog bolesti člana u zadnji čas su otkazali nastup, pa je tako umjesto njih uletio bend Ujed. U igri je sasvim novi bend sačinjen od ekipe iz bendova Disbaja, Accident i Prkos. Na svojem prvom nastupu predstavili su svoj dosta kratak, ali prilično moćan crossover hardcore thrash metal set.  

I za kraj koncertnog dijela večeri ostao nam je bend Raskol. Kod njih je u međuvremenu isto došlo do promijene članstva, imaju novog basistu, a stari je preuzeo ulogu vokala. Od njih smo večeras dobili petnaestak minuta prilično primitivnog, delayom i mikrofonijom ispunjenog hardcore punk zvuka, kvalitetna prljavština.

A da to ne bi bilo sve svojim izborom glazbe do ranojutarnjih sati zabavljali su nas DJ-i burek3000 i Seky.

Joža

https://fyourules.bandcamp.com/

https://www.facebook.com/Parnepar-374201293052535/

Leave a Reply