Noć mračnog cirkusa u blatu – MKC Županja

Ove subote, 30. studenog, bili smo u Županji u Multikulturnom centru gdje su Tricycle Trauma i Clubture predstavili Noć mračnog cirkusa u blatu.

Video zapis.

 

Noć mračnog cirkusa je projekt koji okuplja glazbenike i umjetnike s nezavisne scene s ciljem da se u prostorima nezavisne kulture održe glazbeno-performativni događaji. Nakon održane tri Noći mračnog cirkusa u Zagrebu, i u zadnjih nešto više od godinu dana trilogije na kotačima u Zadru, Splitu i Čakovcu i nakon prošlotjedne posjete Križevcima red je došao na održavanje Noći mračnog cirkusa u Multikulturnom centru Županja.

Ove subote smo već uobičajeno dobili bogat cjelovečernji program koji se sastojao od desetak točaka prožetih horror tematikom. U performansima su među ostalim sudjelovali Filip Renić, Tamara Jeremić, Đorđe Ivanović, Romano Dautanac, Matylda Gorska, Eva Schmidt, Nemanja Mirić, Kristijan Kiki Knežević i naravno organizatori cjelokupnog događaja Tricycle Trauma (Ivana Pedljo i Jasmin Dasović), dok su u pauzama između točaka, a i za vrijeme istih svoje nastupe imali Sitis (black metal, Zagreb), Neon Lies (minimal dark wave, Zagreb) i Eternal Slumber (drone, Zagreb).

 

photos & video by Joža 

https://www.facebook.com/tricycletrauma/

Leave a Reply