Nula – ‘Pobjedimo laž’ crowdfunding do kraja studenog

Crowdfunding kampanja u svrhu reizdavanja epohalnog albuma ‘Pobjedimo laž‘ šibenskog HC/punk benda Nula traje do 1.12.2019. te je dostupna svima koji žele podržati financiranje ove inicijative. Dostupno je devet perkova između kojih se može birati ponuđeni bendovski asortiman. Točno 25 godina od prvog fizičkog ukazanja pravo je vrijeme da album po prvi puta dobije svoj vinilni i CD oblik, s pratećim digitalnim formatima.

https://nulapunk.com/

petak29.11.2019. u dućanu ploča PDV i konceptualnom prostoru Pločnik družit ćemo se s bendom Nula. U prvom dijelu večeri kroz razgovor i video stream, u drugom uz druženje i tulum u podrumu Pločnika (zvanom Klein) gdje muziku biraju dugogodišnji prijatelji benda Vrki i Val. Nekoliko dana kasnije, točnije u četvrtak5.12., u šibenskom klubu Azimut također će se održati razgovor i druženje s bendom povodom reizdanja albuma ‘Pobjedimo laž‘. Ulogu moderatora ovom prilikom preuzima dugogodišnji prijatelj benda i ugledni novinar Marko Podrug.

https://www.facebook.com/events/1406235772878031/

https://www.facebook.com/events/417247845858445/

Pobjedimo laž‘ u 30 pjesama, i preko 70 minuta, predstavlja antologijsko ostvarenje rane faze domaćeg undergrounda. Snimke koje su preuzete sa master kazeta, i prvi put digitalizirane, predstavljaju bend u kreativnom naponu snage, kada je istovremeno značajno pridonosio povezivanju nezavisne scene, i stvaranju prostora za njezino djelovanje u ratom rastrganoj zemlji.

Leave a Reply