Noć mračnog cirkusa u križevačkom podrumu

Ove subote, 23. studenog, bili smo u Križevcima u Klubu Kulture gdje su Tricycle Trauma i Clubture predstavili Noć mračnog cirkusa u podrumu.

Video zapis.

 

Noć mračnog cirkusa je projekt koji okuplja glazbenike i umjetnike s nezavisne scene s ciljem da se u prostorima nezavisne kulture održe glazbeno-performativni događaji. Nakon održane tri Noći mračnog cirkusa u Zagrebu, i u zadnjih godinu dana trilogije na kotačima u Zadru, Splitu i Čakovcu, red je došao na održavanje Noći mračnog cirkusa u Križevcima uz podršku udruge K.V.A.R.K. i Kluba Kulture.

Ove subote smo dobili cjelovečernji cirkuski program tj. desetak točaka prožetih horror tematikom. U performansima su među ostalim sudjelovali Matija Vuletić, Tatjana Taja Vuletić, Sandra Dunaj, Dijana, Nives Soldičić, Emilio Alcantara, Tihana Marton i naravno organizatori cjelokupnog događaja Tricycle Trauma (Ivana Pedljo i Jasmin Dasović), dok su u pauzama između točaka, a i za vrijeme istih svoje nastupe imali Sitis, Neon Lies, Eternal Slumber i Bubnjari sjenki.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

photos & video by Joža

https://www.facebook.com/tricycletrauma/

Leave a Reply