The Cosmic Dead i Flip Flop Fatality u Močvari

Ovog petka, 27. rujna, Offcycles Booking nam je u Močvari organizirao koncert bendova Flip Flop Fatality i The Cosmic Dead.

Video zapis s koncerta.

 

Oko pola deset pozornicu zauzima domaći bend Flip Flop Fatality. U igri je riječki trojac nastao iz pepela bendova Asheraah i Hesus Attor, postoje pet godina i do sada su izdali jedan EP i dva albuma, a na ovom drugom nastupu pred zagrebačkom publikom predstavili su posljednji od njih “La Spirito Banita“. Oni su nam večeras priuštili četrdesetak minuta psych math rocka i svojom kvalitetnom svirkom dobrano nas zagrijali za škote.

Nakon kraće pauze na pozornicu izlazi bend The Cosmic Dead. Ovaj škotski bend postoji devet godina i sudeći po broju izdanja (preko petnaest) prilično su aktivni, kao i bendu Flip Flop Fatality ovo im je drugi nastup pred zagrebačkom publikom, prvi puta su nas posjetili prije dvije godine kada su nastupali s Fjodorom u Vintage Industrial Baru, a sada su došli u sklopu europske turneje na kojoj predstavljaju svoj posljednji album “Scottish Space Race“.

Ovaj četverac iz Glasgowa je svojim kraut/space rock zvukom protutnjao Močvarom poput brzogoreće komete, od njih smo dobili prilično bučnu interstelarnu vožnju psihodeličnim zakutcima bogate nam galaksije, pet pjesama u sat i pol, tako se to radi.

 Joža

https://www.facebook.com/thecosmicdead/

https://www.facebook.com/Flip-Flop-Fatality-1621985124728560/

Leave a Reply