Divided Minds i Crimen u Sivoj sobi!

crim 1

Još jedan punk četvrtak u Grey Roomu ovaj je put bio rezerviran za Divided Minds i Crimen.

Video s koncerta.

 

Stage su prvi zauzeli domaći Divided Minds nastavljajući tako svoju mini-turneju po Medici, nakon prošlotjednog koncerta u Attacku na red je došao i Grey Room. O njima znate već sve, momci sviraju energičnu mješavinu punka uz elemente no wave-a i garage punka. Pola sata čvrste svirke, publika zadovoljna, vrijeme za Crimen. I da, Ante, nova gitara je i više nego dobra!

div 1

div 2

 

Nakon pauze krenuli su meksički Crimen. Već od prvog takta sve je bilo jasno: zarazan i eksplozivan prljavi HC punk na tragu Dischargea bez puno kompliciranja. Već znani zagrebačkoj publici (ovo im je drugi posjet Zagrebu) odsvirali su uvjerljiv i brzi set na koji je publika odmah reagirala. To nam nije bilo dovoljno tako da su uslijedila i dva bisa.

crim 2

 

U općem kaosu dobili smo i bonus večeri: organizator se dočepao mikrofona tako da je uslijedio i njegov  a capella nastup koji nas je ispratio iz dvorane u kojem se isticala (koliko smo mogli poloviti) ”Po šumama i gorama”. U svakom slučaju nadamo se da će nam Crimen uskoro doći i treći put, a i da Divided Minds ne naprave predugu pauzu do sljedećeg druženja.

 

Ivo Korečić

 

photo & video by Joža

 

https://www.facebook.com/dividedmindspunk

https://www.facebook.com/crimenpunk

 

Leave a Reply