Prirodni Bazaar u Koprivi

 

Ove je nedjelje (10.11.) u multimedijalnom centru Kopriva održan prvi Prirodni Bazaar na kojem su izlagači prodavali prirodnu kozmetiku i zdravu hranu.

kopriva1

Kako je Zagreb u posljednje vrijeme pretrpan raznim bazarima, sajmovima rukotvorina i sličnim događajima, nisam očekivala previše, a i sama nedjelja kao dan održavanja nije najbolji izbor jer mi se čini da se svi zavuku po svojim domovima i uglavnom odmaraju, pogotovo ako je vrijeme kišovito kao što je ovaj put bio slučaj. No drago mi je da sam se prevarila i nisam požalila što nisam i sama ostala zavučena u stanu.

kopriva2
Kopriva je nekadašnji atelje kipara i drvoresca Ivana Roberta Koprive. Prostor je prepun neuobičajenih detalja (rezbarene slike, namještaj..), odlično osvjetljen, s kaminom na drva u centru prostora što mu daje genijalnu vibru.
Nije bilo previše izlagača, ali sasvim dovoljno za ugodnu i kućnu atmosfeu.
Posjetitelji su mogli popiti prirodni smoothie, pojesti prefine kolačiće i domaće štrudle od koprive i jabuka, kupiti sapune, kremice od raznog ljekovitog bilja i s eteričnim uljima, pilinge, med sa sjemenkama konoplje, probati zdravu zamjenu za duhan i još mnoštvo drugih prirodnih stvari.
kopriva8
Nadam se da ovaj prvi nije i posljednji Bazaar jer su i izlagači i posjetitelji (barem oni s kojima sam ja razovarala) oduševljeni dobrom vibrom koja je trajala tjekom cijelog dana.
kopriva7
.
Dunja

Leave a Reply