VIB rođendan – dan #3: Elephant Stalker + From Another Mother + Killed A Fox + DeLorean Band

When:
14. December 2018. @ 21:00
2018-12-14T21:00:00+01:00
2018-12-14T21:15:00+01:00
Where:
Vintage Industrial Bar
Savska cesta 160
10000, Zagreb
Croatia
Cost:
20kn

PETAK 14.12.2018. VIB rođendan – dan #3: Rođendanska redaljka: Elephant Stalker / From Another Mother / Killed A Fox / DeLorean Band s gostima (She Loves Pablo, Cojones…) + DJ program @Vintage Industrial Bar I Vrata 20:00 h I Koncert 21:30 h I Karte: 20kn I Prodaja VIB na dan koncerta

FB EVENT: https://www.facebook.com/events/2057046040983713/

6 godina rocka, znoja, alkohola, udaraca, smijeha, suza, zaruka, proslava, tugovanja… i tko zna čega sve nije bilo u Savskoj 160, a kako to najbolje proslaviti? Pozivamo vas na ultimativnu rock redaljku sa paletom odličnih bendova. Tu su naši mili povratnici na scenu Elephant Stalker, kaotični i genijalni From Another Mother, đavolje ubojice lisica Killed A Fox te na kraju super-grupni paket DeLorean Band s članovima i dodanim članovima Cojonesa, She Loves Pabla, Deafness By Noisea, M.T.O.D.A.E….).

Upad je samo 20 kuna, a karte ćete moći kupiti na dan koncerta, u petak 14. prosinca u Savskoj 160.

 

***************************************
VIB 6 ROĐENDAN – sva događanja (12. – 16. prosinca):
DAN 1: Juda Records Show FB:https://goo.gl/R9Y9ag
DAN 2: Partibrejkers FB: https://goo.gl/rZhHXq 
DAN 3: Elephant Stalker / From Another Mother / Killed A Fox / DeLorean Band FB: https://goo.gl/WVh7eK
DAN 4:
DAN 5: Sham 69 FB: https://goo.gl/csJEQb
***************************************

 

ELEPHANT STALKER

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=hVUJwyfgoUY

‘Četverodijelni sistem biomehaničkih zupčanika, sastavljen sa svrhom prijenosa energije u instrumentalnu zvučnu sliku koja opisuje post – apokalipsu kroz teške ritmove i ambijentalne melodije.’ Elephant Stalker je metamorfozirao u novu kreativnu formu, iz koje proizlaze britke sonične priče. Malo novih stvari, malo starih…

FB: https://www.facebook.com/ElephantStalker/
FROM ANOTHER MOTHER

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=hVUJwyfgoUY

Zagrebački trio From Another Mother kroz šest godina svog djelovanja stekao je notoran status svojim frenetičnim nastupima koji donose ono najbolje od rock’n’roll energije koja se doslovno kotrlja i tutnji pozornicama na kojima se pojave. Kreativan kaos ova trojka ne zadržava samo za nastupe uživo već ga nastoji kanalizirati kroz studijska izdanja, a posljednje objavljeno, njihov prvijenac “Epileptir”, ostalo je zabilježeno kao jedan od zanimljivijih momenata na nezavisnoj glazbenoj sceni prošle godine.
FB: https://www.facebook.com/fromanadamada/

 

KILLED A FOX

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=uIY_OoI4lGA

Zagrebačka rock četvorka Killed A Fox jača je koncertna mašina koja raste posljednjih dvanaest godina te je dokazala da se ne boji na pozornici ostaviti i posljednju kap znoja, a na ovoj redaljci, ne sumnjamo da ćemo narednih mjeseci skidati rock sa zidova. Uz poznate stare hitove, zasvirat će i nešto novog materijala.

FB: https://www.facebook.com/killedafox/

 

DELOREAN BAND

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=5yaxYCMPxXA

DeLorean je ‘super grupa’ sastavljena od članova Cojonesa, She Loves Pabla, Malady Lanea, Straight Outta Fridgea, Deafness By Noisea… a za ovu priliku odsvirat će rock presjek koji nisu niti željeli otkriti. Da stvar bude gora, na stejđu bi uz regularne ‘posuđene’ članove trebalo zaoriti I pojačanje u formi Bojana i Buce iz Cojonesa, Šimeka iz Pabla, Chrisa iz Foxa (#TRIsataNAstejđu #arlaukanje)… Hoće li se u repertoaru naći I pokoji biser iz zaboravljene pjesmarice domaćih rock velikana, nitko ne zna….
FB: https://www.facebook.com/deloreanband/

***************************************
Više informacija o programu Vintage Industriala:
www.vintageindustrial-bar.com
www.facebook.com/vintageindbar
www.twitter.com/VintageIndBarZg
www.instagram.com/vintageindzagreb

Leave a Reply