Surf Club B-Day: BassMadness w/ Egoless & Robostrop & the CEO live!

When:
15. March 2019. @ 18:00
2019-03-15T18:00:00+01:00
2019-03-15T18:15:00+01:00
Where:
Positive Brewery
Ivanečka ulica 1
10000 Zagreb
Croatia
Cost:
40kn

 

Zagrebački Surf Klub Tri strijele slavi 13. Godina postojanja u prostorijama Positive Breweryja ovog petka. Slavlje će uveličati bass majstor Egoless live nastupom, a prije njega surfamo uz funky rock bend Robostrop & the CEO!

Priča o Surf klub Tri Strijele

https://www.facebook.com/surfklubtristrijele

http://www.tristrijele.hr

Sve je počelo jednim olujnim jugom u Splitu, kada su petorica tada mladih i entuzijastičnih surfera krenula u naizgled mirno putovanje na orkansko jugo. To putovanje je promijenilo živote tim mladićima željnima opasne zabave dovoljno jako da tada upale novu sjajnu iskru u surferskoj zajednici.

Surf klub Tri Strijele je stvorio svoju bazu i windsurfing školu na Jarunu pa organizirao brojne kampove i poduke po hrvatskim i stranim morima. Zimovanja su, kad bi pobjegli od zabavljanja po snježnim brdima, provodili  surfajući na Atlantskom i Tihom oceanu.

Dugi niz godina potiću su dječju kreativnost godišnjim dječjim likovnim natječajem “Vjetar i val” te povodom Svjetskog dana vjetra (15.lipnja), organiziraju  “Wind Festival” (Festival Vjetra), kako bi ukazali na alternativne izvore energije, poduprli dječju kreativnost i podržali nadolazeći val nove glazbene scene. Wind Festival je prerastao  u višednevnu sportsku i glazbeno-edukativnu poslasticu za obitelj i mlade.

Tradicija i duh se nastavlja te živi i dalje u svima nama koje spaja ta jedna iskonska ljubav, ljubav prema surfanju.

Egoless

https://www.facebook.com/pg/EGOLESS

http://egolessmusic.com

„Duboki ambijentalni dub/dubstep producent iz Hrvatske. Nikad se nije ograničavao na standarde produkcije, često istražujući nove tehnike, sve u prirodi njegova uma. Njegove pjesme nisu samo za ples. One su za razmišljanje, opuštanje, shvaćanje, postavljanje pitanja i dobivanje odgovora. Stvarno svjesna glazba. Neka vas odvede na duboku vožnju do nepoznatog….“ – NTS Radio (UK)

Robostrop & the CEO

https://www.facebook.com/robostropandtheceo

Iza rijeka, dolina i planina u jednom malom kvartu sastala su se četiri neustrašiva mladića. Mladići su dobili poziv da groove i melodije sviju strana svijeta harmoniziraju u jedinstvo duše i zvuka.

Direktorska palica na bubnju Ante Lučić i masna bas nota u rukama Mislava Bega uz boju i glas gitare Mislava Grubera na koju se vežu virtuozne gitarske strukture Stjepana Kulića, njihov međusobni seks stvorilo je fuziju znanosti, fuziju robotike i metafizike, stvorilo je: Funk/Rock/World fusion perverziju – Robostrop & the CEO!

Vrata: 18h

Ulaznice: 40 kn u pretprodaji @ http://bit.ly/PB_SurfTickets, 50 kn na ulazu

Facebook event: http://bit.ly/SurfKlub13Y

Positive Brewery:

http://positivebrewery.com

www.facebook.com/positivebrewery

Leave a Reply