Sjajna Magic Evening otvara kazališnu sezonu Teatra &TD!

When:
6. October 2017. @ 20:00 – 17. October 2017. @ 21:00
2017-10-06T20:00:00+02:00
2017-10-17T21:00:00+02:00
Where:
Teatar &TD
Francuski paviljon
Savska cesta 25, 10000, Zagreb
Croatia

&TD-ova nova uspješnica, predstava Magic Evening autorica Anice Tomić i Jelene Kovačić koja je osvojila i publiku i kritiku, otvorit će kazališnu sezonu 2017/2018. izvedbom 6. listopada u Velikoj dvorani Teatra &TD u 20 sati. Također predstavu možete pogledati 7. i 17. listopada.

Mjesečni raspored &TD, Facebook

Predstava govori o sasvim običnim i dobro situiranim ljudima čiju ugodnu i sigurnu egzistenciju jedne večeri prekida banalni događaj koji će dovesti u pitanje nepodnošljivu lakoću njihove svakodnevnice, postavljajući im pitanje, a čega se to oni zapravo boje?

 

Sasvim obična večer. Dva para u jednom stanu. Dobra večera i nekoliko boca alkohola.  Puno razgovora o svemu i ničemu. O politici, umjetnosti, krizama, križevima, promašenim ljubavima i Vivaldiju. O vremenu u kojem je sve dozvoljeno, u kojem kriteriji ne postoje, ali postoje oni koji ih uporno postavljaju. I onda odjednom jedan sasvim banalan, možda samo slučajan događaj koji će ih zaustaviti, koji će samo na trenutak prekinuti tu magičnu večer. Banalan događaj koji će postaviti možda sasvim banalno pitanje: čega se bojite? Banalan događaj koji se ipak neće zaustaviti samo na tom pitanju, nego će inzistirati i neprestano postavljati nova. Kamo vas sve mogu odvesti vaši strahovi? U kojem trenutku strah postaje paranoja? U kojem trenutku više ne može razlučiti što je istina, a što iluzija? Ili  je ipak sve istina i više nigdje nismo sigurni? Čak ni u jednom stanu, jedne večeri uz dobru večeru i nekoliko boca alkohola.  

Trailer na https://www.youtube.com/watch?v=V8utVcVrQyU

 Režija: Anica Tomić 

Dramaturgija: Jelena Kovačić 

Glazba i obrada glazbe : Nenad Kovačić

Scenografija i kostimografija: Anica Tomić 

Autor crteža na plakatu: Marko Petrić 

Fotograf predstave: Damir Žižić

Igraju: Ivana Krizmanić, Nataša Kopeč, Marko Makovičić, Marko Petrić 

Leave a Reply