Off program IX: THRONE + TANNOISER + SBLXN

When:
10. November 2018. @ 21:00
2018-11-10T21:00:00+01:00
2018-11-10T21:15:00+01:00
Where:
AKC Medika/Attack
Pierottijeva ul. 11
10000, Zagreb
Croatia
Cost:
30kn

Off program IX:

THRONE
 // Fidenza, Italija //
sludge/stoner/doom

TANNOISER
 // Lombardija, Italija /
black/death/doom

– CONSECRATION TOUR –

„Ponovo smo uspjeli probuditi Moćnog Iblisa.  Ustao je iz  blata i katrana dok smo uz granice njegova obitavališta palili obredne vatre u nadi da će nam dati smjernice za nastavak pomaknutog kruga.  Kao i uvijek do sada, Moćni Iblis uslišao je naše nade i naložio novu svetkovinu riffa. Njegov krik koji lomi planine i rastvara rasjede dozvao je podanike sa juga i sjevera koji će za njegovu slavu hodočastiti ka hramu i pokloniti se najvećem od svih zemljanih bogova. Riffa!“

Offcycles kolektiv u suradnji sa AKC Attack-om 10.11.2018., u Pierottijevu 11 dovodi dva odlična benda. U Klub Attack nam dolaze majstori monolitnih rifova i magične repeticije – THRONE i TANNOISER, lutajuće čudovište koje obitava u mračnim močvarama talijanskih dolina, jede mulj i izdiše pomračeni sludge doom metal.

THRONE svojim oštrim rifovljem sludgerski zakucava ritam u sam centar srca. U dva izdana albuma „Avoid The Light“ (2012.) i „Consecrates“ (2017.)  kombiniraju oštrinu riffova, moćne i tamne teme kojom dozivja močvaru ravno iz Louisiane. Throne odlično razvlači dionice te usporava vrijeme, a širi prostor vješto i očigledno svirkom od koje se svako kruto stanje rasipa, ali i stavlja u fokus. Mi nemamo izbora nego se prepustiti ovoj psihodeličnoj varijanti sporog i teškog zvuka.

https://thronetheband.bandcamp.com/

https://www.facebook.com/thronesludge/

TANNOISER je nesveto trojstvo nastalo 2015. i prevladava svaku svjetlost monumentalnim zvučnim slikama koje ritualno prizivaju očaj  i propadanje, zarobljuju pažnju nemjerljivom, neobuzdanom silinom kojom se obrušuju na izložene gazeći svaki tračak nade u bolje sutra.
Jedini zapis njihovih inkantacija desio se 2018. kroz „Alamut“ EP.

https://tannoiser.bandcamp.com/releases

https://www.facebook.com/TannoiserBandOfficial/

Ali ova večer nikako ne bi bila potpuna bez domaće podrške zagrebačkog
SBLXN-a koji će nas opet iznenaditi na pozornici Attacka. Post metal sludge projekt koji se neumorno priprema u još jednom podrumu grada, hrabro će izaći da nas raznese svojim materijalom. Ponovno ih dovodimo jer njihovo mozgovlje opet nešto suludo kuha.

https://www.facebook.com/SBLXN-600456683683065/

Ponovo apeliramo na ostavljanje suptilnosti pred vratima Attacka, a unutar kluba slavimo teške i pomračene riffove!

Ulaznice po cijeni od 30 kn će se moći kupiti na samom ulazu kluba.

Koncert organizira:

AKC „Attack“
http://attack.hr/ / www.facebook.com/akc.attack/

Offcycles kolektiv
 http://www.offcycles.org/ / https://www.facebook.com/Offcycles/

Facebook event:  https://www.facebook.com/events/253662955331444/

Artwork by: Aboggajebo (Koshmar  Studios)

Leave a Reply