Kriva Istina + Shin + Me As Well

When:
19. January 2019. @ 22:00
2019-01-19T22:00:00+01:00
2019-01-19T22:15:00+01:00
Where:
AKC Medika/Grey Room
Pierottijeva 11
Zagreb

Pozdrav!

Prije sad već podosta godina jedan je bend pjevao! Sada pjevam old skul stvar želim osjetiti stari žar!

E pa žar se bome vratio, nije nikada ni nestao samo se malo odmarao!😉😎 ! Da skratimo cijelu ovu priču evo ovako!
Vaš i naš klub ili ti grey room koji nam je uvelike falio a nadamo se i vama je odlučio ponovno otvoriti svoja vrata pa kud puklo da puklo! Ništa se nije promijenilo sve izgleda isto i izgledat će ubuduće dok god budemo mogli, pa smo ovu koncertnu sezonu odlučili otvoriti sa nekoliko dragih bendova i puno dragih ljudi!😁
Sezonu će otvoriti:

KRIVA ISTINA kojima je ovo i ujedno promocija novog samostalnog albuma MANIFEST POBUNE! Sta reći o bendu!? Svi ih već znate kod nas su u gostima bili već nekoliko puta, album zvuči svjetski i pripala nam je čast da ga promoviraju u našem klubu! Sretni ko mala djeca!

Drugi bend je SHIN isto svima poznati , isto svirali kod nas već , snimili spot u greyu i sviraju mnogo kvalitetan ardkor!
I treći ali nimalo manje bitan bend su ME AS WELL koji su kod nas sada drugi put dolaze iz karlovca te isto tako promoviraju svoj novi ep SHIPWRECKS AND MELODIES koji zvuci odlično a imaju i dvije pjesme na hrvatskom gore koje su meni top pogotovo GRAD!

Pa eto svratite 19.1 u subotu da zajedno otvorimo ponovno vrata i udahnemo život ovom klubu kojem je to potrebno! Sa štovanjem vas i nas C.B.G.B. STYLE!

Leave a Reply