Kevlar Bikini + Suzi Soprano + Reverse Gangbang

When:
6. December 2018. @ 21:00
2018-12-06T21:00:00+01:00
2018-12-06T21:15:00+01:00
Where:
Klub Močvara
Trnjanski nasip bb
10000, Zagreb
Croatia
Cost:
30kn

HC/Punk/Noise/Metal/Stoner raspašoj!
Piće dobrodošlice (čitaj rakijuština) za najbržih 30.
Ispred, između i nakon svirke DJ Chupson vrti vinile sa prigodnim hitčinama.

Kevlar Bikini (Zagreb)
► kevlarbikini.com
► kevlarbikini.bandcamp.com
► youtu.be/sifQhEEz76s

Promocija novog albuma “Rants, Riffage and Rousing Rhythms”, friško izdatog za Geenger Records, pod krilaticom Jebesh Stare, Sviraj Nove!
Band postoji od 2010. i svira punk s primjesama metala i noise-rocka. Kao kvartet su objavili dva albuma “Explodisiac” (2012.) i “Hi-Fi or Die” (2014.). Nedavno je, radi veće žestine, Kevlar Bikini destiliran u trio. Gitarist Berta sad je preuzeo i vokale. Uz to, bend je napravio zaokret prema oštrijem, prljavijem i agresivnijem zvuku. Novi album utjelovljuje sve te promjene. 
Kevlar Bikini 2.0 spremniji je nego ikad na sipanje svoje zvučnu žuči u vaše uši.
Bit će mrča, ponesite novčanike.

Suzi soprano (Slovenija) 
► suzisoprano.bandcamp.com
► youtube.com/watch?v=BkLA4jODK70

Postpunk noiz rock, gitara, bubanj i pjevač koji je odrastao uz 80s hardcore. Ovaj tornado iz Krškog osnovan je 2015. Bend uvijek svira na podu kako bi svoju veliku energiju još više podjelili sa publikom. 2017 snimili su album “Prividi”, a prije toga split ep sa Ooral Sea. 
Svirali po Sloveniji, Česki, Slovaški, Hrvatskoj i dijeli bekstejđ sa Disciplinu Kičme, Savak, Repetitor, Bernays Propaganda, Carnaval i puno drugih! 

Reverse Gangbang (Zagreb)
► youtu.be/KLu0Aj6R_oA

Groove HC sa masnim jajima! Priča zapocinje nam davne 2017 godine, kada se Josip Hribar (na glazbenoj sceni poznat pod nadimkom Joza Petarda) seli iz okolice Zapresića u Zagreb u nadi da osnuje najbolji, najžešči i najsexy bend na svijetu. Sa samo sjajem u očima, posnim sirom u džepovima i bass gitarom iz konzuma, sjeda na prvi vlak za Zagreb da nađe najbolje glazbenike koje svijet posjeduje. I kada su mu oni rekli “ne”, on priznaje poraz i odluči započeti glazbenu suradnju sa ljudima kojih se I vlastite majke srame. Na vokalu Ivo Nenadić poznat kao Goli Ivo, udaraljke udara Goran Lucić poznat kao Goc Batina, te Igor Breški poznat kao Jaki (kratki i jasan nadimak, nešto poput Cher). Usprkos tome što su ljeni i nisu snimili ništa, oni i dalje uspjevaju imati gaže i puniti klubove na sceni. “Kako je to moguće?” pitate se… nitko ne zna. 

Saznaj više o programu Močvare:
► www.mochvara.hr
► facebook.com/mochvara
► instagram.com/mochvara
► twitter.com/mochvara
✉️ mochvara.hr/newsletter

Cijene pića:
► mochvara.hr/info/cijene-pica

Knjiga “Močvara i priča o URK-u”:
► mochvara.hr/knjiga

Leave a Reply