Elektron Vs Void

When:
9. December 2017. @ 22:00
2017-12-09T22:00:00+01:00
2017-12-09T22:15:00+01:00
Where:
AKC Medika/Attack
Pierottijeva ul. 11
10000, Zagreb
Croatia
Cost:
40/50kn

ELEKTRON je novonastali techno program u klubu Attack (AKC Medika) fokusiran na mračnu, psihodeličnu  stranu techna. U suradnji sa srodnim The Voidom koji je u Čakovec već doveo imena poput SNST i Insolate. U Attacku predstavljamo prvo izdanje gdje ćemo ugostiti:

 

Winpa, Insectik Records

Maja PA (bRave)

Volster (Out of place records)

Val Vashar (Zenon Records)

09.12.2017 // 23.59 // 40/50 kn

 

WINPA (Insectik Records)

Winpa je label menadžer Insectik Recordsa i psytrance DJ. U klupskoj kulturi sudjeluje i kao organizator Hybrid partyja, te ton majstor i stage manager na brojnim festivalima (TOY, Outlook, Dimensions, Seasplash, Momento Demento i dr.) kao i u zagrebačkom klubu Attack!. U zadnje vrijeme razvija afinitet i za psihodelični techno, te će ovom prilikom premijerno predstaviti svoju selekciju u tom tonu.

 

https://soundcloud.com/winpa

https://www.facebook.com/insectik.rec

 

Maja Pa (bRAVE)

Nakon dugogodišnjeg pohođenja evenata raznolike elektronske glazbe, Maja Pa 2013. staje iza miks pulta i otada nastupa po brojnim zagrebačkim klubovima, uz imena poput Delte Funktionena, Scientific Dreamz of U, Andreasa Gehma, Morphology, Zarkoffa, Le Chocolat Noira, te DJ TLR-a. Današnja članica bRAVE-a, za sebe kaže da je zapela na zvuku detroit techna, acida, acid housea i electra, no moguće je i pokoje žanrovski neetiketirano iznenađenje. O njezinom napretku kroz relativno kratak period govore brojni podcasti koje je snimila, poput onih za Le Chocolat Noirevu Disco Panoniu na Intergalactic.FM-u i londonski electro label Brokntoys, čime se etablirala na sceni.

 

https://soundcloud.com/cooliefruit

 

Volster (Out of Place /  TRAUM)

Volster je zadnjih nekoliko godina pomalo tajanstveno postao jedna od  zapaženijih figura elektronske scene putem raznovrsnih projekata: produkcije, dj-inga, organizacije evenata, i konačno pokretanjem vlastitog vinyl labela, Out of Place. U techno vodama je od kraja 90-ih, te je rano počeo puštati i po raznim underground mjestima Europe upijajući utjecaje izvođača poput Sandwell District, Mike Parker and Sleeparchive. S vremenom se počeo baviti i vlastitom produkcijom. 2015. zajedno s Miss Sunshine a.k.a Insolate pokreće vinyl-only label gdje objavljuje i svoj EP “Nihilist”, 2016. izdaje traku “Nebula” za Vakum records uz izvođače kao što su Nubian Mindz, Lucretio and James Booth, a 2017. split release s legendarnim  Aubreyjem za irski Shelter records. Početkom 2016.  s Insolate u Osijeku pokreće i klupski program TRAUM kojim promoviraju underground techno dovodeći izvođače poput Francois X, Milton Bradley, DJ Deep, Antigone, Etapp Kyle, Paula Temple and Cassegrain.

 

https://www.facebook.com/volstermusic

http://www.outofplacerecords.com

https://www.facebook.com/traum.croatia

https://soundcloud.com/volster

 

Val Vashar (Zenon Records / Mo:Dem Festival)

Val Vashar je dugogodišnji dionik hrvatske underground scene. Kao DJ vrti progressive i techno, no bez obzira na stil glazbe zajednički nazivnik njegovih setova je psihodelija. Uz gomilu manjih ili većih partija tijekom godina svirao je na raznim internacionalnim festivalima kao što su Boom, Mo:Dem, Freqs Of Nature, Hadra, Doof, Lost Theory, itd. Iako je aktivno radio na mnoštvu projekata, danas sudjeluje samo u organizaciji Mo:Dem Festivala. Trenutno je zaokupljen slaganjem kompilacije za australski Zenon Records, na kojem radi kao label DJ. Za ovu priliku pripremio je deep & hypnotic techno selekciju.

https://soundcloud.com/val_vashar

https://www.facebook.com/val.vashar

 

Ulaznice po cijeni od 40/50 kn će se moći kupiti na ulazu kluba! 

Facebook event:  https://www.facebook.com/events/171357276798025/

 

Organizacija:

 

AKC Attack

www.attack.hr
www.facebook.com/akc.attack
www.instagram.com/akc.attack

https://twitter.com/akcattack

 

Prostor  Čakovec

https://www.facebook.com/TheVoid.CK/

https://www.facebook.com/PROSTOR.CK/

 

Leave a Reply