Buck Biloxi And The Fucks, Pscience, Trampoline Team i Michael He-Man u Močvari

Ovog utorka, 20. kolovoza, bili smo u Močvari gdje se u organizaciji Doomtown Recordsa održao koncert bendova Buck Biloxi And The Fucks, Pscience, Trampoline Team i Michael He-Man.

Video zapis s koncerta.

 

Ove večeri doomtownovci su nam predstavili Požega đir, četiri benda koja su doputovala u jednom kombiju pošto ih čini samo šestero ljudi, ali se u ovom slučaju ipak ne radi o Požegi već o dalekom nam New Orleansu i ekipi koja uglavnom brije na lo-fi garage zvuk. Michael He-Man koji je nastupao prvi ima iste članove kao i bend Trampoline Team, i jedni i drugi piče garage punk rock, a razlikuju se po tome što u Michael HeManu je glavni vokal gitarist, a u Trampoline Teamu basistica koja btw. svira u sva četiri benda i svaka joj čast što je junački izdržala čitavu večer bez problema.

Drugi po redu je bio bend Pscience koji se večeras najviše istaknuo pošto se zvukovno razlikuju od ostalih bendova. Od njih smo dobili dvadesetak minuta skroz kvalitetnog synth punk/new wave zvuka.

Trampoline Team iza sebe ima već sedam izdanja u šest godina postojanja. Uz njihov punk zvuk se večeras publika najviše zabavila, pa je tako u više navrata došlo do prilično divlje čagice, a pred kraj nastupa oderali su i obradu pjesme „Breaking The Law“ benda Judas Priest.

Zadnji je nastupao bend Buck Biloxi And The Fucks. Iza njih je pet godina postojanja i šest izdanja. Prilično flegmatični, pomalo bahati, nihilistički i zajebantski lo-fi garage punk na tragu ranog G.G. Allina i The Spitsa.

Sve u svemu, sasvim solidna svirka koja je prošla uglavnom uz cupkanje u mjestu i glasne povike odobravanja, a na kraju su čak bili pozivani i na bis.

Joža

https://www.facebook.com/buckbiloxi/

https://pscience.bandcamp.com/releases

https://www.facebook.com/trampolineteamm/

https://soundcloud.com/goodbye-boozy-records/michael-he-man-nothin-to-no-one?fbclid=IwAR1bviZ2QCbf_ZV8NyzmSHYfY-VirqvEACrTe7SOFUKpjcyAe_4olbKiEh4

Leave a Reply