Močvarine putujuće radionice audio inženjeringa

“Močvarine putujuće radionice audio inženjeringa” projekt je Udruženja za razvoj kulture (URK) koji se provodi kroz platformu ‘Clubture’. Cilj projekta je upoznati polaznike s osnovama tonskog posla i prenijeti im praktično znanje s kojim će kroz vrijeme i sami biti u mogućnosti odrađivati osnovne tipove posla, a potencijalno i više od toga. Tako će polaznici imati priliku naučiti osnove ozvučenja instrumenata, miksanja, spajanja opreme, teorije zvuka i slično.

Voditelj radionica je Filip Pacak, tonski tehničar kluba Močvara u Zagrebu i voditelj/koordinator tehnike u Pogonu – Zagrebački centar za nezavisnu kulturu i mlade. Završio je preddiplomski studij na SAE Instituteu u Ljubljani te je radio na raznim vrstama tonskog posla (TV, radio, studio, koncerti, filmovi…). Uspješno vodi radionice već 2 godine, a sada dolazi i u Rijeku, 17., 18. i 19.5., u Omladinski kulturni centar Palach, gdje će se radionice održavati.

Teme radionica su: teorija zvuka, percepcija zvuka, osnovna audio oprema (konzole, mikrofoni, kablovi, pojačala, razglasi…), spajanje opreme, akustika i miksanje (studijsko i uživo/koncertno). Teme koje se prolaze uključuju i praktični rad.

Radionice su besplatne, a prijave se zaprimaju na mail info@distune.org

U mailu je potrebno trebate navesti svoje ime i prezime, mail i iskustvo (ukratko).

Broj polaznika ograničen na 15.

Dobrodošli!

Leave a Reply