Gym Tonic i Parnepar u Močvari

Ove nedjelje, 7. travnja, bili smo u Močvari gdje se u organizaciji Štreber Bookinga održao koncert bendova Parnepar i Gym Tonic.

Video zapis s koncerta.

 

Oko deset sati kao domaća podrška Berlinčanima uletio je bend Parnepar. Nakon nedavne europske turneje nastavljaju i dalje širit new wave punk evanđelje. Od njih smo večeras dobili prilično nabrijanih petnaestak minuta novovalne buke, skroz kvalitetan početak večeri.

Gym Tonic je relativno friški bend nastanjen u Berlinu, iza sebe imaju split single s bendom Puff i prije tri dana izdan album prvijenac “Good Job“ koji promoviraju na ovoj dvotjednoj europskoj turneji. U igri je bend koji inspiraciju crpi iz ostavštine bendova kao što su Devo i The Units. Gosti iz galaksije (tri žene i jedan tip) ove večeri razbili su synth punk na atome, od njih smo dobili četrdeset minutni povratak u budućnost.

Tražio se i bis, na kojem su odsvirali stvar “Nerds of Doom“, boljeg načina da se završi Štreber Booking večer svakako nije bilo, sjeli su nam samo tako, reklo bi se k’o budali šamar, aman taman.

Joža

https://www.facebook.com/Parnepar-374201293052535/

https://www.facebook.com/GYM-Tonic-597778927050736/

Leave a Reply