Radionica razvoja kulturne produkcije u Attacku

„Poligon“ je specifičan edukativni program koji obuhvaća razne segmente kulturne produkcije i menađmenta. Projekt se bazira na diskurzivnom i praktičnom dijelu uz mogućnost daljnjeg napredovanja kroz volontiranje u udruzi. Ono što slijedi u projektu je:

Attackov poligon: Kulturna produkcija
Prijave: 26.3. – 2.4.2019.
Ispuni prijavnicu: http://bit.ly/2WoK3oM

Održavanje radionica: 8. – 10.4. // 18-20.4. // 25. – 27.4.

Termini po dogovoru.

Kulturna produkcija podrazumijeva proces organizacije različitih kulturnih programa. Polaznici će se kroz diksurzivno/praktičnu metodu rada upoznati sa svim segmentima u kulturnoj produkciji: planiranje buđeta, osmišljavanje koncepta i ideje, bookiranje – dogovaranje programa i izvođača, logistika, ljudski resursi, prostorni resursi, oprema, hospitality, PR, Marketing.

Kao praktični rad polaznici/ce će imati zadatak organizirati glazbeni/izvedbeni program u klubu s primjenom svih stečenih znanja na radionici. Kroz primjere dobre prakse, održati će se i predavanja s gostima te obilasci drugih klupskih prostora kako bi se što detaljnije pozabavili ovom temom!

Radionica je podijeljena u tri ciklusa i trajati će gotovo cijeli travanj:

1. Osmišljavanje koncepta i ideje, planiranje buđeta, bookiranje
8. – 10.4.2019.
2. Logistika, ljudski resursi, prostor, oprema, hospitality
18. – 20.4.2019.
3. PR i marketing
25. – 27.4.2019.


Tražimo 15 osoba od 18-29 godina!

Radionicu vodi Damir Batarelo.
___________________

Damir Batarelo je rođen u Rijeci, 13.12.1985. Bivši je predsjednik Saveza udruga Molekula (Rijeka); nekadašnji programski koordinator prostora Marganova i (bivša tvornica papira Hartera,Rijeka) i kluba Palach (Rijeka); suradnik na mnogim projektima razvoja nezavisne kulturne scene i društvenog poduzetništva; bivši i sadašnji organizator nekolicine glazbenih festivala i programa (Tides of youth,Ri Rootz, Dark O Metal Festival, Ri rock festival, Stonerizacija, Buka i otpor, Off program, Manifest crnila, Attack predstavlja) itd.

Diplomu stječe na Odsjeku za kulturalne studije, Filozofskog fakulteta u Rijeci na temu i promišljanjima o svakodnevici, što će bitno odrediti kasniji rad u nevladinom sektoru kroz stalnu težnju za društvenom promjenom.

Danas je projektni koordinator AKC-a te voditelj kluba Attack u kojem nastavlja promociju nezavisne glazbe i društveno-kulturnih programa.
___________________

Program je realiziran kroz Attackov poligon!

Pratite nas na stranici udruge i društvenim mrežama:

www.facebook.com/Attackovpoligon 

www.instagram.com/Attackov_poligon

Organizacija:

Akc Attack

www.attack.hr 

 www.facebook.com/akc.attack

  www.instagram.com/akcattack

Leave a Reply