Grupa Kojoti danas objavila novi album ‘Sve je pod kontrolom?’

‘Sve je pod kontrolom?”
novi album Kojota stigao stigao je u shopove i na streaming servise

Nakon diskografske pauze duge gotovo dvadeset godina, novi album grupe Kojoti”Sve je pod kontrolom” danas je stigao u dućane, na webshop i na streaming servise.

Izlazak albuma prije mjesec dana finalno je najavio singl ‘Sve je pod kontrolom’na kojem gostuje reper Kandžija, no i četiri ranije objavljene pjesme ”Mi ne pripadamo tu’, ‘Nova riječ’, ‘Ljubav u kvaru’ i ‘Evolucija ide u pogrešnom smjeru’ dale su naslutiti da Kojoti idu prema kreiranju novog studijskog uratka.
 
Glazbeni osvrti na četvrti po redu album Kojota naslućuju da je riječ o njihovom najboljem albumu do sada.
 
”Svježe, iskričavo i nabrijano. S ovim albumom Kojoti se mogu ponositi kao najboljim u opusu!”
”Već je uvodna “Sram”, napucan hibrid garage-punka i modernog hard-rocka, pokazatelj da ništa nije prepušteno slučaju, dok je bluzirana, no brza i ekstatična “Ljubav u kvaru” prvoklasni rock hit..
”“Mi ne pripadamo tu” žestok je sudar old-school funka, mantričnog techna i odjeka grungea.. ”“Tuđe luke”, gitaristički pirotehnička rokačina, dok je “Oprosti što te volim” s finim slajdom (by Vava čija je supruga Iva iz Turista otpjevala sve prateće ženske vokale) i orguljama (Vedrana Križana) najbliža pojmu rock balade. – Aleksandar Dragaš, Jutarnji list
 
”Energični garažni rhythm and blues s prskavim gitarama, mrvama garažne psihodelije – ili, ako hoćete, i Stoogesa, ili ranih White Stripesa, The Raconteurs, The Hives… Kojote je vrijedilo čekati! – Zlatko Gall, Mixer.hr

”I dalje je tu njihova sirova rock energija provučena kroz pitke pjesme koje nose pjevne melodije. Ona već zaboravljena snaga rock izraza i radiofonične pjesme na hrvatskom jeziku.” 
”Odličan povratak glazbenika koji su nam vratili vjeru u rock ‘n’ roll.” – Dubravko Jagatić, Nacional
 
”.. dobra doza rock´n´rolla kojeg nismo imali prilike često čuti u novije doba.” – Vlatka Semenčić, ziher.hr

”Sve je pod kontrolom?” je objavljen na CDu i donosi jedanaest pjesama:

  1. Sram
  2. Ljubav u kvaru
  3. Mi ne pripadamo tu
  4. Tuđe luke
  5. Evolucija ide u pogrešnom smjeru
  6. Oprosti što te volim
  7. Sve je pod kontrolom feat. Kandžija
  8. Nova riječ
  9. Da li znaš moje ime? feat. Luka TBF
  10. Prekrasan dan
  11. Dan

Snimano, miksano i masterirano u studiju ‘G.I.S.’ Mateja Zeca koji ujedno i potpisuje mastering i miks. Producent albuma je Davor Viduka. Uloga gostiju koji su obogatili zvuk ovog izdanja su Kandžija, Luka Barbić, Iva Močibob, Vladimir Smičić Vava, Vedran Križan, Igor Djeke, Danko Krznarić, Leo Rumora.

Kojoti su: 
Bobo Grujičić – bubanj 
Vanja Marin – bas
Davor Viduka – gitara
Alen Marin – glas

Promocija albuma i druženje benda s fanovima i medijima održat će se u subotu 9. ožujka u Dancing Bear shopu u Gundulićevoj!

Webshop: http://bit.ly/2Sg6miT
Deezer: https://www.deezer.com/hr/album/88799782
YouTube: http://bit.ly/2gb64Wa

Leave a Reply