Good Rockin’ Daddies i Mojo Men From Mars u Bikers Beer Factoryju

Ovog petka, 8. ožujka, bili smo u Bikers Beer Factoryju na koncertu bandova Mojo Men From Mars i Good Rockin’ Daddies.

Video zapis s koncerta.

 

Pošto je ovo bila svojevrsna promocija prvog službenog izdanja, EP-a “Target: Earth“, banda Mojo Men From Mars, uoči koncerta u Bikers Beer Factoryju momci iz banda su nas odlučili počastiti i održali su kratki nastup u Polyboy Barbershopu, dok je službeni nastup krenuo malo poslije deset sati. Ovaj četveročlani zagrebački band večeras nam je priuštio nešto više od četrdeset i pet minuta prljavog garage punk rock zvuka s primjesama rockabillyja i psychobillyja ili kako to oni vole reći: “brije se na “presveto trojstvo“, 50’s rockabilly, 60’s garažu i 70’s punk“. Pozvani su bili i na bis, pa su uz pomoć gosta na kontrabasu odsvirali još dvije stvari “Psycho Zombies“ i “Do You Wanna Dance“ obradu banda Ramones, sve u svemu, bila je ovo baš fina rokačina.

U pauzama između bandova rockabilly, surf, r’n’b i rock’n’roll muziku s ploča su vrtjeli DJ Bronco Boobalooga (frontman banda B & The Bops) i DJ Martin13 (Martin’s Garage Records, izdavač EP-a banda Mojo Men From Mars).

Malo poslije jedanaest sati pozornicu zauzima band Good Rockin’ Daddies. Ovaj riječki band je nastao prije pet godina i čini ga ekipa zaljubljenika u rockabilly zvuk koja je već duži niz godina aktivna na rock’n’roll sceni kroz bandove kao što su Rock Line, Bad Bones, 44 Blues i Jed Becker’s Group. Good Rockin’ Daddies su rockabilly/neorockabilly cover band, tako da smo od njih večeras dobili pregršt obrada raznoraznih rock’n’roll, country i rockabilly klasika, ali da se ne bi zadržali samo na glazbi iz pedesetih, u svoj su repertoar ubacili i poneki 80’s hit, pa se tako među ostalim mogli čuti pjesmu “Walk Like An Egyptian“ banda Bangels, naravno, u rockabilly verziji. Večeras su odsvirali nekoliko setova, rasplesali su većinu prisutnih i sa svirkom su završili oko dva.

Bila je ovo jedna skroz kvalitetna i zabavna rock’n’roll večer u Bikers Beer Factoryju.

Joža

https://www.facebook.com/MojoMenFromMars/

Leave a Reply