Tečaj oblikovanja rasvjete

-Počinje besplatni tečaj audio inženjeringa na sceni, u tijeku i prijave za tečaj oblikovanja rasvjete-

20.02.2019. s početkom u 17:00h u prostoru Male scene održati će se prva radionica u sklopu tečaja audio inženjeringa koji vodi dugogodišnji tehničar prostora– Mario Fudurić.

Sudjelovanje je za prijavljene besplatno a polaznici će kroz zasebne radionice naučiti koje su obveze i zaduženja majstora zvuka, te se upoznati s principima korištenja tehničke opreme i razglasnog sistema.

 Tečaj će se bazirati na pripremi prostora i tehničke opreme za koncertna i klupska događanja.

Predviđeno trajanje je 2 sata po terminu za teorijske i 3 sata za praktične radionice. Radi lakšeg svladavanja pojedinih cjelina, tečaj je tematski podijeljen po  zasebnim radionicama. Svaki dan obrađuje se određena cjelina bitna u audio inženjeringu.

Otvorene prijave za tečaj oblikovanja rasvjete

SU KAoperativa poziva sve zainteresirane na sudjelovanje u besplatnom tečaju oblikovanja rasvjete. Broj sudionika je ograničen, a prednost u prijavi imaju mlade osobe (do 30 godina) i osobe s posebnim interesom za uključivanjem u rad Male scene.

U prostoru Male Scene HD kroz 5 radioničkih termina polaznici/ce  imaju jedinstveno iskustvo, upoznati se sa cijelim procesom postavljanja rasvjete za koncerte i klubske večeri. Kroz praktičan rad polaznici/ce naučiti kako pozicionirati rasvjetna tijela, njihov intenzitet, boju i projekciju, načine i mogućnosti kontroliranja i programiranja rasvjete.

Radionica pruža mogućnost da polaznici/e nauče osnove rasvjete i izraze svoju kreativnost u dizajnu rasvjete.

Tečaj obuhvaća osnovne dizajniranja scenske rasvjete; vješanje, fokusiranje i kontrolu rasvjete, poznavanje dmx protokola i upravljanje efektima.

Prvi termin: Srijeda 06.03.2019. od 19:00h-21:00h

PRIJAVNI OBRAZAC: https://form.jotformeu.com/90491978149371

Rok za prijave: 01.03.2019.

Program provodi Savez udruga KAoperativa uz podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku u sklopu projekta  „Scena za sve“ / Klub za mlade , te Zaklade Kultura nova, Grada Karlovca i Karlovačke županije.

Sadržaj ove medijske objave isključiva je odgovornost Saveza udruga KAoperativa.

Leave a Reply